עזרונת..

L i R o N u S h

New member
עזרונת..

שלום לכולם.. יש לי השבוע טסט בשעה רבע ל-3... השעה הזו ממש גורמת לי לחשוש...! בשעה כמו זו יש הרבה הולכי רגל... ילדים שמתפרצים לכביש ותנועה עמוסה.. דיברתי על כך עם המורה שלי והוא אמר שאין לי משהו אחר ושזה שעה טובה מאחר שזה הטסט האחרון ואז הוא יהיה הקצר ביותר... דבר נוסף הוא שאני יודעת שבאותו יום יש מכירה ובלגן במקום שבו נמצא משרד הרישוי.. אני ממש לחוצה..! מישהו כאן חווה דבר דומה? למישהו היה טסט בשעה כזו? מה דעתכם? תודה רבה מראש...

MrJacKasS

New member
תפסיקי לחשוב על הטפל

ותתעסקי בעיקר. את אמורה לדעת לנהוג גם אם סנאי קופץ לך באמצע כביש בעל כתם שמן וברקע מתנגנת רוני סופרסטאר. אם לא אז אני ממש לא רוצה להיתקל בך בכביש.

L i R o N u S h

New member
זה ברור לי...

ברור שהנהיגה היא המרכיב שקובע את ציון הבחינה.. ונכון שמי שיודע לנהוג ידע לנהוג בכל שעה.. אבל אני מרגישה שמלבד הנהיגה ישנם גם תנאים: מזג האויר, שעה... ורציתי לדעת אם יש עוד מישהו שעשה בשעה כזו? ומה דעתו? תודה..

MrJacKasS

New member
ברור שיש תנאים

חוץ מנהיגה את לא נוהגת בחלל ריק את נוהגת על כביש בשטח בנוי עם אנשים ומכוניות אחרים ומזג אוויר שצריך להתיחס אליהם ואם את חושבת שמגיע לך רישיון - את צריכה להתמווד עם כל התנאים האלה הרי כשתקבלי רישיון לא יהיה לידן מורה/טסטר שיבלום אותך במקרי חירום מה שכן, טסט יותר מחמיר ויש לשים לב ליותר דברים מסתם נהיגה רגילה (תמיד טענתי ששיעור נהיגה/טסט אינו תואם בשום מצב את הנהיגה היומיומית ה"רגילה"). בכל מקרה, בהצלחה!

Metal † Heart

New member
זה ממש לא משנה..

נכון שיש שעות יותר ופחות עמוסות.. אבל אם את יודעת לנהוג זה לא אמור להפריע לך.. אני את הטסט שלי עשיתי ברבע לאחת. כל היסודיים יצאו מהלימודים, רצו לכביש, והאמהות שלהם שבאו עם אלף רכבים חסמו את הכל הכביש. ודווקא עם זה הסתדרתי יופי, ובבינעירוני שכלב לא עבר שם, נכשלתי. גם לדעתי זו שעה בסדר. כל הילדים הקטנים מסיימים לימודים ב 1 וחצי-2 גג. כולם בבתים שלהם אוכלים\יושנים.. זה צהריים. תמיד תהיה תנועה, אם זה בבוקר כשכולם יוצאים לעבודה או צהריים כשחוזרים מבצפר, לא תהיה שעה שהעיר תהיה ריקה, זה מה שיש, ועם זה צריך להסתדר..

תות15

New member
למרות ש..

בין 9 ל-11 ככה הכבישים הרבה פחות עמוסים והרבה יותר נעים לנהוג.. אבל באמת אפשר (וכדאי
) לעבור טסט בכל שעה שהיא.

תות15

New member
ו..

אפשר לקחת את השעה שקיבלת (סביבות 3) דווקא כיתרון.. יהיו יותר מכוניות וככה אם תתלבטי מה לעשות במצב מסויים פשוט תוכלי לראות מה הרכב שלפנייך עשה..

למעלה