עזרונת

Tree Hugger

New member
עזרונת

היי, יש לי בעיה של לא להיות מוכנה, ולהכין פעולה ברבע שעה... אז חשבתי להכין המון המוווןן פעולות מראש. עכשיו כל פעולה שעשיתם, משחק, רעיון (פעולה מוכנה יהיה הכי טוב..) ממש ממש יעזור לי. ואם יש לכם פעולה על כבוד. ודברים מקוריים.. טודע. אה ומי יוצא להשתלמות בגבעת חביבה בשישי שבת?

kedeman

New member
בוא נעשה ככה

שכולם, כולל אתה תעלו לפה כמה שיותר פעולות ואז נעשה לנו ספריה קטנה מתאים?

s h e e p i t

New member
שי אולי כדאי שתשים לב אם האנשים...

שאתה רושם להם הם בנים או בנות... סתם כדי שתדע באיזה לשון לפנות אליהם... אבל זה בסדר.... אני מאמינה שהיא תסלח לך... אחרי הכל אתה לא חכם במיוחד....

פעולה:

הנושא הוא (אמנם בדרך מאוד עקיפה) כבוד הדדי. מציינת בשלב זה שזוהי פעולה מיוחדת ביותר.. אופיר (שאני מדריכה איתו) חלם אותה (
) ואז החלטנו.. לעשות אותה. לקראת הפעולה מכינים כמה דברים: צלוחיות, שקיות נייר, פתקים עם שמות החניכים, עוגה חתוכה לפרוסות כמספר החניכים- פי שתיים, כדורי בוץ- מה שנקרא "קבובות"/"קובבות". במהלך הפעולה: נותנים לכל חניך פתק עם שם של מישהו אחר (יהיה נחמד אם תוכלו "לסדר" את זה כך שהם לא יקבלו את השם של חבריהם הטובים) ואסור להם להראות אחד לשני מה שכתוב. בשלב זה אחד המדריכים הולך הרחק הרחק - למקום בו מונחים כדורי הבוץ, העוגה ושאר הדברים וקורא כל פעם לחניך אחד. כל אחד מהחניכים צריך לבחור אם לשים לאותו אחד ששמו כתוב בפתק כדור בוץ או עוגה. המדריך אורז את מה שנבחר בתוך הקערית, עטוף בשקית נייר ומצמיד את הפתק לאריזה. סביר שהרוב יעניקו כדורי בוץ.. כך שזה יצא מעניין. לאחר תום הסבב- המדריך מביא אל כולם את כלל האריזות ומחלק לפי השמות שרשומים בפתקים ונמצאים על האריזה. כל אחד, עם המעגל, קודם אומר מה הוא מקווה לקבל, אז פותח את האריזה ואז המדריך מטריד אותו בשאלות. זה לרוב הולך ככה: -"מה קיבלת?" -"קובבה" -"מה רצית?" -"עוגה!" -"ומה אתה הענקת?" -"קובבה.." -"למה?" -"כי זה מצחיק!". בסוף הסיבוב מסיקים מקסנות ומבינים.. שבעצם יותר עדיף לתת עוגה. ומה עכשיו? עושים סיבוב נוסף! (שגעון!) ורואים.. שהפעם יהיה שונה. סוף דבר. המלצותי לפעולה זו: תביאו כדור או משהו דומה בשביל להעביר את הזמן שבו כל אחד הולך לצד.. המלצותי לעניין הכדור: 7 בום! משחק חביב. (עדיף לא לשחקו בכדורסל) ושוב- רוב הזכויות שמורות לאופיר. הוא זה שחלם את זה. ערב טוב

Tree Hugger

New member
אוקע אהבתי את הרעיון, זה יעזור.

ועדיף פעולות בלי כל כך הרבה "אביזרים" ואוכל, שיהיו פשוטות.

Tree Hugger

New member
מממ.. לא קטע של להשקיע

קטע של תקציב ואי יכולת כרגע לפחות למותרות (אין לנו מועדון הוא בשיפוץ) ולא להרגיל את החניכים ליותר מדי ופעולות שאני יכולה בחמש דקות לבוא ולהעביר בלי להתרוצץ לפני, שזה ממש יעזור :)

Tree Hugger

New member
מממ.. לא קטע של להשקיע

קטע של תקציב ואי יכולת כרגע לפחות למותרות (אין לנו מועדון הוא בשיפוץ) ולא להרגיל את החניכים ליותר מדי ופעולות שאני יכולה בחמש דקות לבוא ולהעביר בלי להתרוצץ לפני, שזה ממש יעזור :)

s h e e p i t

New member
אבל...

הציוד לא חייב להיות ציוד יקר ... וברור שאפשר לחסוך ואפילו רצוי... אבל בכל זאת... להשקיע טיפה יותר מאשר לבוא ולהכין פעולה ב-5 דקות...אפילו שזה הכי קל... זה לפי דעתי... בכל מקרה... אני מקווה שבקרוב תהיה כאן ספרית הדרכה שזה יוכל לעזור לך ולהפחית לך את הזמן של הכנת הפעולה... בהצלחה...
נתראה בהשתלמות... בית ספר מה זה משנה...

Tree Hugger

New member
אוף איתך.

אין לי בעיה להשקיע, אני אפילו אוהבת להשקיע בהם, אבל לפעמיים אין לי זמן. ובגלל זה אני צרכה מראש פעולות o_O

s h e e p i t

New member
חחח.... הבנתי אותך ../images/Emo3.gif

בגלל זה אמרתי שתהיה את הספריית הדרכה והיא תוכל לעזור... עזבי אני קצת לא בסדר לפעמים... סליחה זה לא היה אמור לצאת ככה... אני קצת עייפה... שיהיה בהצלחה את תמיד מוזמנת לבקש עזרה... אני אפילו מוכנה להתשדל לעזור לשם שינוי

rinani

New member
אוקי אני יעזור לך אני יעלה הכל

על קובץ וורד ויעלה את זה לכאן בסדר? אבל זה יקח קצת זמן...

rinani

New member
הנה פה יש לך שתי פעולות

בהזדמנות אני יעלה עוד פעולות

למעלה