עזרוווו לי!!

גארוטה

New member
טוב

אז מכיוון שהמשפט הזה בעצם מסכם הכל

בערך מהרגע שהתחתנו בעלי השתנה מקצה לקצה, בהכל! החל מאופיו וכלה באחריות אישית. המריבות לא איחרו לבוא ובעצם חיינו שנתיים מלאות בריבים על דברים שטותיים וגם על דברים חשובים ביותר

יש לי שאלה קטנה. אם היתה לך אפשרות להחזיר את הגלגל אחורה, מה היית עושה אחרת?

ayalatz81

New member
אין לי מושג..

הוא אדם נורא קשה. ומאז שהחל בעבודתו החדשה כאיש ביטחון הוא נהיה הרבה יותר קשה, קשוח, סגור..
תקופה מאוד ארוכה, בה הייתי בהריון, הוא לא מצא את עצמו מבחינת עבודה, תקופה מאוד ארוכה ישב בבית ושקע בחרא של עצמו. כל מה שניסיתי כדי לעזור לו לצאת מזה ולמצוא עבודה, גם אם זמנית שלא כל כך אוהב- לא עזר.
רק כשילדתי הוא התחיל לעבוד, אלא שאז, כמו שאמרתי הוא נהיה יותר קשה.
תמיד כשהיו בעיות, רבנו, לא דיברנו, אחרי כמה ימים השלמנו וזהו. בלי לדבר על הדברים ולפתור אותם כי הוא לא יודע לדבר..
אז מה הייתי עושה אם יכלתי לחזור אחורה? דורשת לדבר וללבן אחרי כל עניין. וגם, קובעת פגישה לטיפול זוגי וגוררת אותו לשם מהשערות.

גארוטה

New member
לא שאלתי

את השאלה הזו כדי לשחק בכאילו. שאלתי, כי רציתי לראות אם את חושבת שגם לך יש אחריות
כלשהי למה שקרה, אבל לא ראיתי כזו, לא ממש.
תראי, אני יכולה לכתוב לך כמה את צודקת ואיזה חרא הוא. זה הכי מתבקש כי בעצם את באה לפה
עם כותרת היסטרית של בקשה לעזרה, מספרת הכל מנקודת המבט שלך, לו אין אפשרות להציג את שלו
ולכן הכי קל זה להגיד לך כמה את צודקת. אבל, בגילי המתקדם אני יכולה להגיד לך כמעט בוודאות, שהדברים
הם כמעט אף פעם לא שחור ולבן ולא אשם וצודקת (או להיפך).
כל מה שכתבת עליו מוצג בצורה שלילית. הוא קשה וקשוח וסגור, כשחיפש את עצמו תעסוקתית כמו שקורה לכולנו
מבחינתך זה היה "שקוע בחרא של עצמו", כשכבר התחיל לעבוד "נהיה קשה", כשרבתם "הוא לא יודע לדבר".
אני מרגישה שלא עשית לו את החיים כל כך קלים ובדרך גם לא לעצמך. האחריות היא תמיד של שני הצדדים, לפעמים
אחד יותר והשני טיפה פחות אבל היא תמיד של שניים ולא רק של אחד וכשהוא יבין ממך שאת לוקחת אחריות ולא רק
מטילה אשמה, שאת חושבת שגם את טעית פה ושם ולא רק הוא, שאתם אחד לצד השני ולא אחד מול השני, רק אז
הוא יראה את הפתח שהוא יכול לחזור דרכו אלייך ולנסות ביחד לתקן.

בהצלחה.

Aski7

New member
להשקיע בעצמך זה גם

לקראו.. לעשות אמבטיה...
לעשות תרגילי כושר ממש לפני המקלחת..
להרגיש שאת מתקדמת במשהו... שאת לומדת משהו משפרת משהו.
הדברים הקטנים האלה חשובים!

ayalatz81

New member
כן הא?

אז חזרתי קצת לקרוא ספרים.. אצל אמא שלי עוזרים לי עם הקטנה, מה שאיתו לא היה לי. לא מצאתי שניה של זמן פנוי לעצמי, וכשהזמן הזה הגיע צללתי למיטה..
תרגילי כושר, שנה וחצי אני רוצה לעשות כושר, לרדת במשקל אחרי הלידה. נרשמתי לחדר כושר ואף פעם לא הלכתי כי כשחזר מהעבודה היה עייף מידי בשביל להישאר עם הקטנה לבד.
ואני לא עובדת, איתה בבית בגלל הבעיה הבריאותית. להתקדם מבחינה מקצועית כרגע זה רק בגדר חלום. אבל כל עוד זה בשבילה זה בסדר גמור מבחינתי..

גארוטה

New member
אני מבינה שאת

מאד נסערת אבל אם לא תתני קצת רקע אי אפשר יהיה לנסות לעזור או לייעץ.

כמה זמן אתם נשואים?
מתי ילדת?
מה קרה שגרם לו לקום וללכת?

ayalatz81

New member
תודה!

הנה, עניתי למעלה..
פיזית אני זו שקמתי והלכתי וזה בגלל שהוא אמר, במילים אחרות שהוא קם והולך.
הוא כרגע עובד ואני בבית עם הקטנה. המשכורת שלו משלמת את השכירות על הבית אז פשוט קמתי והלכתי בעקבות מה שאמר ונתן לי להרגיש.
שאלתי אותו אם הוא רוצה שנחזור, הוא לא ענה.

einat841

New member
אהלן

היי איילה

קיבלת את ההודעה שלי מאתמול ? אני פשוט לא יכולנ לראות אם היא נשלחה

עינת

למעלה