|עזרהI keep lossing the Session Obj

NewInHomeCinema

New member
|עזרהI keep lossing the Session Obj

האם יש איזו הגדרה שאני מפספס ב IIS שגורמת ליצירת Session חדש עבור אותו משתמש? השפה ASP.NST ההגדרות כרגע הם: Session timeout :20 Enable Session state = true OS 2000 IIS 5 Service Pack 3 תודה מראש

gilad g

New member
אישית, אני שמתי לב

שכל פעם שמתרחשת שגיאה ב-ASP.NET - משתני ה-Session הולכים לאיבוד. יכול להיות שגם אצלך זה קורה. ממש מוזר.. לא הצלחתי להיפטר מזה.

NewInHomeCinema

New member
האפליקציה כבר עובדת...אבל

אני מנסה להעביר את האפליקציה ל server חדש שפורמט והותקן מחדש. אני אבדוק את ההערה שלך אבל אני מסופק שיש שגיאה מאחר וכפי שאמרתי האפליקציה עובדת. במידה ויש היכן אני יכול לזהות אותה?

nattygur

New member
זה קורה כי ה aspnet_wp בנוי

לעשות recycle ל application domain בכל פעם שיש Unhandle error באפליקציה.

nattygur

New member
יש מספר מקרים שכיחים שגורמים

לאפליקציה לעשות Recycle 1) un-handle error. 2) כתיבה ל Bin directory. 3) שינוי של Web.Config. 4) אנטי וירוס ש"מטפל" בקבצים. 5) אחד מהפרמטרים ב ProcessModel אשר נמצא ב MachineConfig גורם לאתחול של aspnet_wp או w3wp. בכל מקרה ממולץ כחלק מבדיקת אפליקציה להריץ אותה לאורך זמן ולבדוק את ה Counter ASP.NET-> Application restart ב Performance monitor. ערך גבוהה מידי מרמז על בעיה. בדיקה לאחר שינוי באפליקציה יכול לעזור באיתור מהיר של הבעיה.

NewInHomeCinema

New member
../images/Emo188.gif הכל בגלל קו תחתי

לכל המעוניינים נמצא הפתרון שם המכונה חייב להכיל רק תווים אלפבתיים ו/או מקף ו/או נקודה כל תו אחר לא שומר seesion

gilad g

New member
אאוצ' ../images/Emo122.gif

מעצבן שזה קורה...

למעלה