עזרה

niko007

New member
עזרה

שלום אני סטודנט שנה א´ במכללת אסכולה/מימד במגמת מדיה דגיטלית. ברצוני לעבור לבית ספר אחר, עברתי את תהליך ההרשמה למכללת קאמרה אובסקורה, והתקבלתי. אני לא יודע מה ההבדל בין שני המכללות הללו, וכפי שאני שומע קאמרה היא מיכללה דומה בסיגנונה למכללת אסכולה/מימד. השאלה היא האם כדי לי לעבור . אני רוצה לעבור , בגלל שאני מחפס רמת לימודים וסטודנטים גבוהה ורצינית יותר. אשמח לקרוא תשובות רציניות שיעזרו לי בהחלטתי

yanivfel

New member
קמרה אובסקורה ->

אני בוגר בית הספר לאמנות - "קמרה אובסקורה" במחלקה למדיה דיגיטלית. בית הספר מייצג את רמת הלימודים המקצועית ביותר בארץ, יותר מכל מוסד לימודים אחר היות והוא מצוייד בטכנולוגיית מחשבים עדכנית, המרצים ברובם עובדים בפועל בתחום המדיה הדיגיטלית והתקנים מקבילים ללימודים בחו"ל כך שאם בכל שלב תחליט לעשות תואר MFA (Master of fine arts אז תוכל להשלים אותו בבית הספר הגבוהה לאמנות שבניו-יורק. אשמח לענות לשאלות מדוייקות יותר בכדי לעזור לך לגבש את דעתך. * חשוב לציין שלא למדתי בכל מוסד לימודים מקביל אחר כך שאינני מוסמך לקטול או להעביר ביקורת עליהם - עליך לבדוק בקפידה היות ועשויים להיות שינויים במתכונת הלימודים במרוצת השנים. בהצלחה.

למעלה