עזרה..

עזרה..

אפרוחית: אני בת 17 גרה עם אימי ביחד כבר יותר מ10 שנים..האחים נשואים וגרים בבתיהם..והאבא עזב את העיר לפני 4 שנים.. ומאז אבא לא משלם מזונות..ואמא משלמת עלי את הכל.בית ספר..מזון לבוש יציאות הנאות חופשות ונסיעות לאבא גם.. כשאני מבקשת מאמא סכומים גדולים כמו טיפולי שיניים..מורים פרטיים..רישיון נהיגה או יותר מדי ``הנאות`` היא אומרת שרק אם אומר לה איפה אבא גר..אוכל לקבל מה שארצה.. מבחינתי זה נראה לי הזוי שאגיד לאמא איפה אבא גר וכך יוכלו לעצור אותו ולגבות ממנו את כל הכסף.. היא טוענת שהיא רוצה לדעת איפה אני נמצאת כשאני אצל אבא כדי שנוכל להיפגש שם..וכמובן שאני לא מאמינה לזה.. שתינו שותפות בכתיבת השאלה..רצינו לדעת את דעתכם..מי מאיתנו צודקת..אני שאנילא מסוגלת בשביל כסף להסגיר את אבא שלי שלא משלם מזונות אמנם..ומצד שני אמא שמשלמת עלי לבד בלי עזרה של אף אחד ורוצה את הכסף שמגיע לה בסה``כ.. אמא של אפרוחית: נראה לי שהנושא לא הובן כל כך המטרה שלי לא היתה לשם עצירת האבא כי יש לי עו``ד לזה..שמטפל בנושא הזה עם כל מה שאין לי בכדי לא להביא לזה שהילדה תהיה מעורבת בנושא..אבל הדגשתי את זה משפר פעמים לילדה בשיחות בנינו שהמטרה שלי לדעת היכן האבא גר וזאת משום שעזב את העיר ולא השאיר כתובת וזכותי לדעת היכן הבת שלי נמצאת האבא כל הזמן טוען שהוא לא עובד ולא משתכר בעוד שהוא קבלן שכיר כך שאני לא מאמינה שאין לו כסף בעוד שהוא מחזיק חברה. לו רציתי לערב את הילדה בנושא ושתשנא את האבא לא הייתי נותנת לה לנסוע אליו מכספי הפרטי. כך שנראה לי שהנושא לא הובן עד סופו..והנושא של האחים הוא לא נכון לטענתי..הוא דווקא לוקח מהם.. אפרוחית חושבת שכשאני טוענת ברצון שלי לדעת היכן היא נמצאת כשהיא אצל אביה אז אני רק מחפשת תירוץ כדי לדעת את הכתובת ולעצור אותו..

m i c h a l i

New member
רציתי רק לומר

שזה ממש מחמם את הלב לראות שאתן מחשבות זו בדעתה של זו ומבקשות עזרה במשותף
ברשותכן, אגיב בשלב מאוחר יותר לתוכן הדברים...

אפרוחית

ברור לך כבר שאמא שלך רק דואגת לך נכון ? ואת כבר יודעת שהיא משתדלת לא להחסיר ממך כלום נכון ? וזה שהיא מנסה ללחוץ עלייך שתספרי לה איפה אביך גר זה רק מפני שבימינו באמת באמת חשוב שאמא תדע בדיוק היכן הבת שלה ושהיא בטוחה ולא נשקפת לה סכנה , וחוץ מזה אם אבא שלך היה משלם את המזונות המגיעים לך על פי החוק לאמא שלך היה הרבה יותר קל להתמודד עם הצרכים שלך עם הרצונות שלך , ולדעתי את צריכה לדעת לבקש גם מאבא . לאמא של אפרוחית { שאפרוחית לא תקרא } אל תוותרי לו . תדרשי את המזונות שמגיעים לילדה בכל דרך ובכל צורה . אני כבר גרושה כמעט 4 שנים והוא מתחמק ממזונות ולא משלם כלום . ומה יוצא לי מזה ? לעבוד כמו חמור כמעט בלי אפשרות בכלל בכלל למותרות { הפינוקים הקטנים שעוזרים לך להרגיש טוב עם עצמך } ולמה ? כדי שהוא יוכל להמשיך לחיות בלי צרות על הראש ? יש לו ילדה שידאג לה . בהצלחה

למעלה