גם לי הייתה התלבטות כזו לא מזמן.
אז הנה דעתי לגבי כל אחד מהשירים שאני מצאתי אפשריים לנגינה על הפסנתר, הכנתי אז רשימה לעצמי, אז תכיני את עצמך לחפירה רצינית, חח. XD אני אישית בחרתי בסוף את Give Unto Me, אבל האודישן שלי התבטל. אגב, אם את מתקשה בלהשיג את התווים של אחד מהם, אני אוכל לשלוח לך במסנג'ר (
[email protected]) או באייסיקיו (7677621), אז אם את צריכה משהו, רק תגידי. :} Exodus - שיר פשוט מדהים לדעתי, וגם נשמע מרשים מאוד. מתחיל יחסית פשוט, בבתים, אבל בפיזמון הוא כבר הרבה יותר מורכב, ונשמע ממש מרשים לדעתי. הוא קשה, אבל אם את מצליחה - לדעתי זו בחירה מעולה. Give Unto Me - לדעתי אחד השירים המדהימים והמרשימים ביותר שנכתבו לפסנתר. נשמע פשוט מדהים, מדהים, מדהים, לאורך כל השיר - מהפתיח, לבתים, לפיזמון, ולסולו פסנתר שבהמשך. לי אישית היה קשה מאוד ללמוד אותו, אבל התוצאה שווה כל רגע של מאמץ. נשמע פשוט מדהים. לדעתי בחירה מצויינת. My Immortal - שיר מעולה, יפה מאוד, וגם מרשים מאוד לדעתי. הבתים הם די קלילים ופשוטים, אבל החלקים של הפיזמון והגשר הם כבר מורכבים יותר, שזה מעולה כי זה גם יוצר יותר עניין בשיר, כשזה נעשה מורכב יותר בהדרגה, ולא רק חוזר על עצמו. עוד יתרון של השיר הזה הוא שהוא גם מוכר. Imaginary - שיר ממש יפה לדעתי, והפסנתר מדהים בכל הגירסאות שלו - במיוחד בזו של Fallen, ועוד יותר לדעתי בזו של Origin. הבעייה איתו היא גם כן, בגירסא של Fallen, שהוא מעט חוזר על עצמו, ובעייה נוספת היא שבשיר יש גם חלקים בהם הוא נשען על הגיטרות ועל השירה, ולכן הפסנתר באותם חלקים יהיה מן הסתם פחות מרשים. אבל זו בכל זאת בחירה מעולה לדעתי, ותמיד אפשר לעשות עיבוד כזה שיחפה על החלקים בהם יש ירידה בפסנתר. Hello - לדעתי זה אחד השירים הכי מדהימים ומרשימים שקיימים לפסנתר. הבעייה היחידה איתו שהוא די חוזר על עצמו - יש את הקטע של הבתים שחוזר על עצמו פעמיים, ואותו קטע חוזר על עצמו גם בסולו של הצ'לו, ויש את הקטע של ה"פיזמון", שחוזר על עצמו שלוש פעמים. אבל חוץ מזה, הוא מדהים בעיניי - ככה שהכל תלוי באופי האודישן שלך. Breathe No More - שיר מאוד יפה, הבעייה היחידה שלי איתו היא שאני לא בטוחה עד כמה הוא מרשים בלי השירה שמלווה אותו. לי אישית הוא נשמע מעט משעמם בכמה חלקים, אבל ממה שאנשים אחרים אומרים, חח, נראה לי שאני היחידה שחושבת ככה. אז אם לדעתך זה מספיק מרשים, לדעתי זה יכול להיות שיר מעולה. Lithium - הפסנתר בשיר ממש יפה לדעתי, אבל שוב קיימת הבעייה עם אותם חלקים בהם השיר נשען על הגיטרות והשירה, מה גם שכאן הפסנתר מעט חוזר על עצמו, בעיקר בפיזמון. Lose Control - לדעתי האישית, הפסנתר בשיר הזה הוא פשוט מדהים. הפתיח והסיום פשוט מדהימים בעיניי, הם נשמעים מעולה וגם מרשימים לדעתי. הבעייה היא, שוב, בקטעים בהם הפסנתר נבלע מתחת לגיטרות וכדומה. Your Star - הפתיח מדהים, והגשר עוד יותר מדהים בעיניי. שניהם פשוט יפים. ולמרות שהם מעט חוזרים על עצמם, זה בתוספת שינויים קלים, ככה שזה לא יותר מדי נורא. הבעייה היא, שוב, בקטעים שבהם השיר נשען על כלים אחרים, ולא על הפסנתר, ובהם הפסנתר הוא יבש כזה. פה זה פחות בעייתי לדעתי, וגם קל יותר לעבד אותו בצורה כזו שתתאים גם לפסנתר לבד. ככה שלדעתי זו יכולה להיות בחירה מעולה. Good Enough - שיר מדהים, במיוחד בסולו פסנתר שבפתיח. הוא לא חוזר על עצמו יותר מדי, הוא מגוון, הוא מרשים. לדעתי זו יכולה להיות בחירה מצויינת. אבל בעיקרון, הכל תלוי בתחושה האישית שלך, באופי האודישן, בדרישות, בציפיות, במספר השירים שאת מנגנת, באורך הדרוש, וכו'. בכל אופן, איזה שיר שלא תבחרי שלהם, יהיה מעולה, כי הם פשוט מדהימים, כל אחד ואחד מהם. בהצלחה!~ D: