עזרה

vered151

New member
עזרה

טוב, אני מדריכה לבד שכבת ז'. בעיקרון קבוצה ממש ממש ממש טובה, באמת. אבל כבר משהו כמו את ארבעת הפעולות האחרונות הם פוצצו. הם כל הזמן צוחקים בינהם ועסוקים בלהעביר אוכל ולדבר... באמת שנמאס לי מזה כבר. זה מוציא לי את כל החשק להשקיע בהם. לא בפעולות, לא בחדר, לא לדוגמא בפינוקים למחנה. הם מזלזלים בי וגורמים לי לזלזל בהם בחזרה. איך עוצרים את זה?
ו...אני צריכה לפרוק משהו המשצ"ים יוצא על החתונה של בתודה שלי...
האאא
זהו..חח

spraizler

New member
אפשר לצאת מהמשצים

ליום אחד אם זאת הבעיה.. אל תפסידי את המשצים זה הכי טוב בארץ. ואממ תנסי לעשות פעילויות בחוץ קצת.. להוציא להם את המרץ..

Taina12

New member
ורד אני אגיד לך משהו ששי אמר לי

את יושבת עם החניכים בחדר ולא מצליחה להעביר להם שום דבר כי הם עסוקים במשהו אחר? במקום להתעצבן ושהפעולה תהרס גם לך וגם להם, תנסי לזרום איתם[כל עוד לא מדובר במשהו חשוב שאי אפשר לוותר עליו] אני אתן לך דוגמא; אתמול היתה אמורה להיות לחניכים שלי פעולת שואה קלילה יחסית. הם באמת שיתפו פעולה אבל איפה שהיינו היו שני כלבים שרבו, הם לא הצליחו להתרכז ורק התעסקו בכלבים. בהתחלה נורא התעצבנתי, הפסקתי את ההסבר על המשחק ופשוט התיישבתי וחיכיתי שיעבור להם. עברו כמה דקות והם עדיין לא הפסיקו, גיא הבין שאני התייאשתי והחליט לתפוס להם את תשומת הלב דרך הכלבים: מי שתופס את הכלב מנצח! מי שמביא לי את הכלב מנצח! מי שמכניס את הכלבים למגרש משחקים מנצח! והם נהנו מזה והבנתי שלהתעצבן לא יעזור אז המשכתי לזרום עם גיא עד שהצלחנו להעמיד אותם בשקט ולהמשיך את הפעולה. והם באמת נורא נהנו, ובסוף גם אנחנו!

למעלה