עזרה

fwooper

New member
עזרה

אני התלבטתי אם זה שייך לכאן אבל לא מצאתי שום פורום אחר שעוסק בזה בכל אופן לא פורום פעיל אז מכיוון שאתם קרובים מספיק אני אשאל אתכם. הורדתי את המשחק המומינים לסלולרי שלי ואם אתם חובבי מומין אז אולי גם אתם... בכל אופן אני ממש תקועה במשחק דיי בהתחלה...ואחרי שסונפקין ירד למטבח וכל האחרים נשארו למעלה אין לי מושג איך להוריד אותם גם כן! וזה ממש מעיק כי אני ממש רוצה להמשיך לשחק.. אז אם תוכלו לעזור אני ממש אשמח. תודה.

B o N u s

New member
אההההההההה חחחחחחחחחחחחחח

איזה משחק שולט!
~ זה כל כך פשוט! את צריכה להיכנס לחדר עם כל החפצים השונים ולהפוך לעיגול הורוד. תלכי איתו לחדר עם מראה. תיקחי את העיגול, תהפכי להיות מומין ותלכי לחדר עם הרוחות למעלה למעלה.. רק אם זה המשחק הזה? '.' תתני תמונה של המשחק ונראה כבר.. טל :)

fwooper

New member
לא, זה לא זה..

אני לא יודעת איך מעלים תמונות לפורום אבל אני דיי בטוחה שזה המשחק היחיד של המומינים שיצא בתור משחק למכשיר הסלולארי...רואים שם את התמונה של הבית של המומינים. אולי אתה בכל זאת תכיר...

fwooper

New member
מהאתר של אורנג'. אבל

יש אותו גם בסלקום... http://www.orange.co.il/web/obox/galleryitems.aspx?nodeid=1039579

Witchcrafts

New member
יוּ, איזה מגניב,

לא ידעתי שקיים משחק של "המומינים" לנייד. תבורכי! ^^~ גם אני באורנג'. אה, איך אני יכולה לדעת בוודאות שזה תואם למכשיר שלי? אם סימנתי בצד ("הנך צופה בתוכן מותאם ל:") את סוג המכשיר שלי, זה מספיק? אין משחק מחשב או פלייסטיישן כזה? את יותר ממוזמנת להשאר עמנו, אגב. ^_____^

fwooper

New member
או שבעצם

זה כן זה ואתה כבר בשלב הרבה יותר מתקדם.. אני אגיד לך בדיוק מה עשיתי עד עכשיו (לא הרבה) לקחתי ת'דברים שהיו בחדר ישר איך שמתחיל המשחק..נתתי לדינורה לנסר חור ברצפה עם מסור שמצאתי בארון וקשרתי סדין לרגל של המיטה כדי שאפשר לרדת..אבל רק סנופקין יכול לרדת וכשהוא מגיע למטבח איפה שיש דלת יציאה נעולה הוא מגלה ירידה למרתף..אבל הוא לא יכול לרדת כי הוא צריך אמצעי ירידה כלשהו.. אז חשבתי לחבר את הענף שהם מצאו בחדר הראשוני של המשחק לרגל השולחן שבמטבח מעל המרתף...אבל מומין טורח לציין שרק דינורה יודעת להשתמש בכלים. אבל רק סנופקין יכול לרדת בחבל....אז מה יהיה? מצאתי גרזן וחשבתי שדינורה תואיל בטובה להעיף ת'ענפים שחוסמים ת'מדרגות שבחדר הראשי כלומר הראשון שלהם אבל היא לא. פשוט לא מגיבה.. אז אני דיי תקועה.

B o N u s

New member
זה לא המשחק הזה אבל אם בא לך

יש גם משחק גיימבוי שיכול להיכנס גם למחשב אני אתן לך את הפרטים אם את רוצה עליו, כי עליו דיברתי בהודעה למעלה. אין לי אורנג' וגם לא את סוג המכשיר הנ"ל (מן הסתם) ופעם ראשונה שאני שומע על המשחק. יש לך מצלמה בבית? סתם מעניין אותי לדעת איך המשחק נראה אם הוא שווה ובגללו כדאי לי לקנות מכשיר כזה.. טל :)

fwooper

New member
שמע

אם המכשיר שלך לא תומך במשחק הזה אז לא נראה שכדאי לך לקנות מכשיר חדש במיוחד בשבילו...כאילו זה משחק חמוד ממש משחק תפקידים חשיבה אבל לא מצדיק מכשיר חדש...=] ואני דיי תקועה בהתחלה ככה שאני לא יכולה להעביר ממש חוות דעת עדיין.. (ואגב יש אותו גם בסלקום..) בכל אופן חבל אני ממש מתה שמישהו ייתן לי רמז מה עושים ואין לי מושג באיזה פורום לחפש.. אין שום פורום שמצאתי שמתעסק במשחקים לסלולר. ויש לי מצלמה אבל אני חושבת שבאתר מאיפה שמורידים ת'משחק הם נותנים גם תמונות מתוך המשחק ועוד משלבים שלא הגעתי אליהם.. בכל אופן תודה..=]

B o N u s

New member
זה כן מצדיק פלא חדש!!

תבדקי אולי יש פורומים לאורנג'? אולי יש פורום לפלאפונים? טל :)

fwooper

New member
חחח אין!

אני בדקתי.. ואני נואשת! אתה בטוח שהמכשיר שלך לא תומך? כי אם כן תוכל להוריד ת'משחק ולעזור לי...

fwooper

New member
חחח איזה מצחיק אתה

אני אומרת לך שיש אותו גם בסלקום שם ראיתי אותו ראשון.. באיזה חברה אתה נמצא?

Toft

New member
"המומינים: מומינאבא נעלם"

רק למי שתהה, עשיתי מחקר קטן על המדובר בהיסטריה כה רבה ומסקרנת =] המשחק בשמו "Moomin: Moominppapa Disappears" או בעברית פשוטה "המומינים: מומינאבא נעלם" ניתן להורדה גם מאתרו הרשמי (מעמוד הספציפי). תוכלו גם לחפש את מכשירכם ברשימת הדגמים התומכים (PHONE MODEL). אשר לאתרי החברות שלנו, לא מצאתי לא באורנג' (נורא מסורבל לחפש כשכל הזמן צריך לבחור מכשיר אחר...) ולא בפלאפון. כמו ש- fwooper אמרה, המשחק מוצג באתר סלקום (עם כמה תמונות מהמשחק). מהאתר הרשמי תוכלו לדעת איזה מכשיר תומך ולהוריד את המשחק דרך אתר סלקום או אם תמצאו גם באורנג' או פלאפון. לצערי המכשיר שלי לא תומך, אז אצטרך או לחכות לקנות חדש או להזיל ריר על התמונות
נ.ב. ניסיתי לעשות את זה קצת רשמי, אל תכעסו ;^^

fwooper

New member
כןןןןןןןןןןןןןןן בדיוק!

זה המשחק! נכון שהוא נראה כיפי? וזאת הסיבה שאני כ"כ נואשת לדעת איך מתקדמים כי ממש חבל שיש לי ת'משחק ואני לא יודעת מה לעשות.. אני הורדתי אותו מארונג' אבל באמת קצת מסורבל כי צריך להקיש דגם..אבל אני רשומה שם כבר עם הדגם שלי אז לי לא מסובך.. בכל אופן אם יש פה מישהו עם מכשיר כן תומך אז תורידו אותו הוא משחק חמוד! ואולי תוכלו לעזור לי....

למעלה