עזרה

ק פ ל ר

New member
עזרה

שלום לכולם , אני חדש בפורום , אז כנראה שאני ישאל את השאלות המעצבנות שחוזרות על עצמן אבל אני חייב , אני בן 25 ואני רוצה לעזוב את המדינה ולהגר , אולי לאנגליה ... אני לא מחזיק בדרכון זר כל שהוא , ואני נורא נורא נורא רוצה לעזוב !!!!!!! ואני שובר את הראש איך אני עושה את זה באופן חוקי , פרופר הגירה. יש לי ידע בניהול מסעדות ( וגם בדיפלומה שמעידה על כך ) , ואני מתכוון ללמוד פרסום ושיווק , אולי אחד משני המקצועות האלו יכול לעזור לי . זה בגדול הרקע שיכול לתת תמונה לחבר'ה שיודעים ומבינים הרבה יותר טוב ממני, ויכולים לייעץ לי. אודה לכם על כל פיסת מידע ו/או עצה מאלה שעשו את זה. תודה :)

cookie9

New member
הגירה לבריטניה

בהנחה שאין לך אזרחות של מדינה החברה באיחוד האירופי, האפשרויות העומדות בפניך בכדי להגר לבריטניה הן: 1. מציאת עבודה מבעוד מועד, כאשר המעסיק הוא זה שיוציא עבורך אישור עבודה. מבלי לנסות לשבור את רוחך, הסיכוי שזה יקרה הוא די קלוש, וזאת מהסיבה שמעסיקים לא אוהבים להתעסק בבירוקרטיה הזו - זה עולה להם בזמן וכסף, ובכלל, החוק מחייב אותם לנסות למצוא מקומי או ארופאי שימלא את התפקיד לפני שהם מעסיקים זר. אם אין לך קשרים עם מעסיק ספציפי שמוכן לקחת על עצמו את כל הבירוקרטיה הזו, סביר להניח שלא תוכל להגר לבריטניה בצורה זו. 2. הגירה במסגרת תכנית ה- HSMP: זוהי תכנית הגירה המיועדת למשכילים בעלי כישורים ונסיון מקצועי. היא מבוססת על צבירת נקודות בהתאם לנתונים האישיים שלך. היתרון של תכנית זו היא שאם אתה עומד בקריטריונים של התכנית ובקשתך מאושרת, אתה מקבל את הזכות לשהיה ועבודה בבריטניה (כלומר, מעסיק פוטנציאלי לא יהיה צריך להוציא בשבילך אישור עבודה). זה על קצה המזלג. הנה נקודת התחלה טובה בכדי ללמוד על התכנית הזו: http://www.workpermit.com/uk/hsmp_calculator.htm (יש כאן גם מחשבון נקודות באמצעותו תוכל תוכל לבדוק את מידת התאמתך לתכנית). דרך אגב, האם יש לך אפשרות (תיאורתית) להוציא אזרחות אירופאית? (כלומר, האם יש לך שורשים משפחתיים באירופה? ). אם כן, שווה לבדוק את העניין. בכל אופן, שיהיה בהצלחה

Nobilis

New member
יש עוד אפשרות או שתיים...

תמצית האפשרויות במאמר שבחלק המאמרים שלנו.

ק פ ל ר

New member
ישנם עוד אפשרויות......???

תודה , אבל יש עוד אפשרויות אני שוקל להעזר בעו"ד שייעץ לי כי לא נראה לי שאני עומד בגל הקריטריונים , בחלקם הגדול כן. האם להעזר בעו"ד/סוכן הגירה זה מומלץ ??

למעלה