עזרה!

O L g i T

New member
עזרה!

פאק בחיים לא הייתי ככ מיואשת. ראיתי בVOD את העונה הראשונה,עכשיו ניראלי זה היה בפרק השני,באודישן של אמיר קרלין,הבלונדיני הזה. היה שם שיר ברקע ואני מחפשת אותו כמו מטורפת,חיפשתי בגוגל ובפורום זיהוי שירים,שאלתי אנשים ניסיתי בכל אתר אפשרי פאק עשיתי הכל אני פשוט לא מוצאת. אם יש כאן מישו שיודע מה השיר אני אסגוד לו כל חיי! יש שורה שאני זוכרת מהשיר,אני די בטוחה לגביה אבל לא לגמרי... call me, אני לא בטוחה לגבי הcall,יכול להיות שזה משו אחר [כי הוא שר בקול אלקטרוני כזה אז זה לא הכי ברור אבל שיהיה], הme זה בטוח.. קיצר.. call me, if you want the fuckers out וזה הולך כזה ככה call me,if you want,the fuckers,out אוף אנשים אתם חייבים לעזור לי
תודה מראש

HaRRys GirLL

New member
נצל"ש לעוד שאלה

מישהו יודע למה לא העלו את הריקוד עם טליה פז לאינטרנט? ועם איזה שם אפשר לממצוא אותתו כי ניסיתי עם מה שנתנו פה וזה לא מצא תודה!:)

נצל"ש- גם לי יש שאלה!../images/Emo9.gif

באודישן הראשון של גיתית ושוקו ביחד לכניסה לתוכנית התנגן שיר שאני ממש לא יודעת איזה שיר זה. מישהו אולי יודע את שם השיר? תודה. (ואם אתם מכירים את כל השירים שהיו בסולואים של שוקו-אני אשמח).

HaRRys GirLL

New member
justin timberlake - losing my way

והאודישן שלו לכניסה לנבחרת היה משהו של נלי פורטדו שכחתתי את השם

מה?!

בטוח בטוח? כי אני לא אוהבת בכלל את ג'סטין טימברלייק ואת השירים שלו. השיר הזה- מאיזה סולו הוא, זכור לך אולי? ותודה :]

Beat Girl

New member
כן,זה לא הסגנון שלו כ"כ...

זה השיר ששוקו וגיתית רקדו ביחד באודישן הראשון שלהם עם הצעיפים.

O L g i T

New member
כה מצאתי אתמול... אבל תודה!!!=]

ועוד משו... יותר חשוב :\ מהאודישן של אור כחלון הוא אמר שזה מהתחרות לוזאן [Lausanne] והקטע עצמו נקרא טכנו. אוף אני לא מוצאת באף מקום =\

הקטע נקרא "Capture of the tiger"'

ואכן זכה בו אלכס וונג במקום הראשון עם הריקוד הזה. אור ביצע אותו נפלא, אבל הנה לך הביצוע המקורי המדהים. אחת מהכוריאוגרפיות היפות ביותר שראיתי.

אופס, רק הרגע ראיתי שכתבת מהאודישן

ואני מדברת על ריקוד מחצי הגמר. אנסה למצוא לך..

O L g i T

New member
דרך אגב

יש מצב שיש לך אותו על המחשב ואת שולחת לי?
אני לא מוצאת באימיול
חח בואנה אני ילדה מסכנה שלא מוצאת כלום ><

אמממממ...

היה לי אותו על המחשב.. אבל פירמטתי:\ אבל נראה לי שלחברה שלי יש אותו.. אני אבקש ממנה לשלוח לי אותו.. כשיהיה לי אותו על המחשב אני אשלח לך מסר:]

O L g i T

New member
אה ו...

איך קוראים לקטע הזה? אני מצטערת על ההצפה המטורפת.. פשוט בזיהוי שירים לא עוזרים במיוחד :S

למעלה