עזרה

avsamuel

New member
עזרה

פגשתי מישהי התאהבנו ואני יוצא עימה מזה חודש אני מאוד אוהב אותה וטורח לומר לה זאת בכל הזדמנות הבעיה שהיא מאוד עצורה ברגשותיה וקשה לה לשתף אותי ברגשות שלה כלפיי דיברנו לפני החג יום שלישי ואמרתי לה שאני, הוא היא נתקשר אחד לשני כאשר החג יסתיים. כלומר יום חמישי בערב. לא התקשרתי אליה יום חמישי בערב כי ידעתי שנמצאים אצלה כל משפחתה יש לה משפחה גדולה ולא רציתי להפריע לה. הרגשתי שלא נוח להתקשר אליה בכל אופן היא גם לא התקשרה אליי.לי יש פלאפון ושני קווי טלפון ואין לי בעיה לדבר מתי שארצה. לה אין פלאפון ואילו בביתה יש קו טלפון אחד בסלון בכל אופן ביום שישי היא התקשרה אליי, והצלחתי להוציא ממנה בשיחה בינינו שהיא חיכתה שאני יתקשר אליה, אמרתי לה שהרגשתי כי אני אפריע לה אם אתקשר. שאלתי אותה אם היה לה נוח לדבר עמי אתמול והיא אמרה לא מאוד לא נוח, היו אצלה כל המשפחה בבית אחים דודים אז אמרתי לה "את רואה אז איך ציפית שאתקשר" אני מוכן שתתקשרי אלי מתי שתרצי לי תמיד נוח" אז היא אמרה טוב נדבר על זה כשניפגש. אולי תוכלו לעזור לי היא מאוד עצורה קשה לה לומר לי שהיא אוהבת אותי. ולהראות לי גילויי חיבה למרות שהתנשקנו הרבה פעמים. ואף התחבקנו. אולי תוכלו לייעץ לי כיצד לגרום לה להיפתח. תודה שמואל

אש לי

New member
טוב אתם יכולים להתנפל עליי עכשיו

אבל..........יש רק תשובה אחת תפסיק לאמר לה שאתה אוהב!!!! אם יש בה אהבה אלייך היא תיבהל תיפתח ותדבר ואולי לא בטוחה באהבתה ולכן עדין לא אומרת. חג שמח לך כמה שניתן ובהצלחה.

neuron

New member
אני חושב שהעניין כאן הוא קצת שונה

...סה"כ הם ביחד רק חודש, ואומנם הם "התחבקו והתנשקו" אבל זה נדמה שאולי הם לא ממש הגיעו רחוק (וכוונתי היא לא רק למובן הפיסי) ...אז אולי כל העניין הוא שלבחורה יש רף התאהבות מעט שונה משל הבחור, ולא מיד בתחילתו של קשר נחמד (שעוד אולי יתפתח) היא מצהירה על היותה מאוהבת.

אש לי

New member
גם את זה אמרתי לא???

מה אוףף איתי מה שתופס עליי לא בהכרח יתפוס עלייך אז למה האוף הזו? חושבת שאני לא מכירה אנשים זוגות שחקנים וכנים? אז עכשיו ארחיק לכת ואגלה לך.....רק אתה תגיד אחר כך רק אתה תעשה....רק אתה תפנק רק אתה תשקיע רק אתה תישקע!!! THAT´S LIFE ואוףף איתך!

neuron

New member
אני מבין למה את מתכוונת...

... וגם מסכים אם דבריך. אך זה לא תמיד נכון. יש כאלו שיש להם נכונות אמיתית להשקיע ולעשות בקשר, אך הם מעט מגושמים כשזה מגיע להקרנת חום אנושי... ולא בגלל שהם נעדרי יכולת להקרין חום כזה, אלא שזה קורה אצלם רק בשכיחות נמוכה יותר או שזה מתבטא בצורות שונות. וזה לא אומר שבני הזוג של כאלו מקבלים פחות, הם מקבלים את אותו הדבר, רק אחרת ואם תחושה של וודאות שכזה מגיע, זה גם אמיתי.

אוף איתך!

תפסיקי ללמד את הילד "מלחמות" על ההתחלה!! תשמע, חומד. אתם ביחד בסך הכל חודש. זה נפלא שאתה איש שמסוגל להביע את רגשותיו מבלי להסס. יש אנשים שלוקח להם זמן להביע עצמם מילולית. הם יראו לך את זה במיליון ואחת דרכים.. ויום אחד.. סתם ככה.. פתאום תשמע אותה לוחשת לך את זה
אתם ביחד זמן קצר. תן לה זמן.. ואל תפסיק להגיד לה שאתה אוהב אותה!. זו לא תחרות, ולא "סוחטים" את הצד השני בצורה כזו. זה לא לענין ולא בוגר במיוחד. זה מציק לך? אני מציעה שיחת עומק. תפוס אותה בשעה שאתם מכורבלים ומלאי חום ורכות, תגיד לה בשקט שאתה מבין את המעצורים שיש לה. שהיית מאוד רוצה לשמוע אותה אומרת לך מה היא מרגישה.. אבל אם היא צריכה עוד זמן - זה בסדר. אתה אוהב אותה מספיק כדי לחכות עד שתרגיש בטוחה מספיק. אני מבטיחה לך שתקבל המון אהבה אחרי כן

neuron

New member
ואני מאמין ש...

...ששווה פשוט לחכות. בלי שיחות נפש, בלי מניפולציות ובלי לחצים. אם אתה סתם רוצה לשמוע אותה אומרת "אני אוהבת אותך", אז אולי כל המניפולציות האלו רלוונטיות. אך במידה ואתה רוצה לשמוע את תחושותיה האמיתיות, פשוט תחכה. וגם אם זה לא יגיע מעולם, כל זמן שאתה בטוח במקומך אצלה, אין בכך פגם. כי אולי היא באמת עצורה וקשה לה לבטא במילים רגשות עמוקים, אך כל עוד היא מוצאת דרכים אחרות להגיע אליך- פשוט תהנה. לי למשל באופן אישי קשה לעיתים להצהיר הצהרות כאלו בפני בנות זוג כי זה פשוט לפעמים נראה מעושה לבטא את האהבה במילים, ויותר טבעי לבטא אותה במגע, נשיקה או מחוות אחרות.

מייקי69

New member
אח... ההתחלות האלה

שמוליק (מותר לי לקרוא לך שמוליק? סתם ככה בחיבה?) אז נדלקת עליה - איזה כייף. איזה פחד. אז ככה זה בהתחלות. הן נפלאות, הן מרטיטות - ויש בהן לפעמים קצת חוסר בטחון. במיוחד אם אתה מוצא עצמך נדלק. בכלל לא משנה אם גם היא אומרת שהיא אוהבת - שמע, זה קטע כזה ברררר.... התחלה, היסחפות. חוץ מזה - כמה שהיא לא מוצאת חן בעיניך - אתה עדיין לא ממש מכיר אותה. לא את כל מה שהיא חושבת ומרגישה. וזה טבעי. וזה לוקח זמן. להכיר. לדעת. זמן לה לבטוח בך, וזמן לך לבטוח בה. כן נוח לא נוח להתקשר. כן רוצה, לא רוצה שתתקשר. כמה פשוט להגיד לה - שמעי, הייתי מת לדבר איתך אתמול. גם אני, בדיוק כמוך, רציתי נורא לדבר. חששתי. לא הייתי בטוח אם נוח. טוב להגיד, ואם הבנתי נכון - גם אמרת. תאמין לי, זה התקבל טוב וזה התקבל נכון. וכשתדברו - אתה יכול להגיד מה שבראש שלך. איך אתה מרגיש וכמה אתה מתגעגע. לפני יום היה כאן מישהו ששאל איך מתחילים עם בחורות. איך "מצליחים" אצלן. אז לי זה עושה הכי בעולם, כשמישהו אומר לי שהוא מרגיש כלפי. שיש לי פינה חמה אצלו. שהוא מתגעגע. תגיד אתה - נכון שזה כייף לשמוע? בטח כייף. הנה, גם אתה רוצה שהיא תגיד בדיוק את זה. סימן שאם אתה אומר - זה טוב וזה נכון. קח את חוסר הבטחון הזמני שלך, בסבלנות. גם זה לפעמים איזה שלב שצריכים לעבור בו. וזה בסדר. טבעי. רק לא להכנס לפאניקה. אל תכנס ללחץ. אין על מה. יאללה - לחיי האהבה !!!

שמוליק קיפוד עם קוצים ותותים

ספור שספרתי כל כך הרבה פעמים שאני יכולה מתוך שינה לספר שוב ושוב. סתם אסואציה מהשם. אני לא יודעת בן כמה אתה, נשמע די צעיר,ואני נזהרת לא להשמע כמו דודה בלה מפינוקיו. אבל יש אנשים עם קוצים, כאלו קיפודיים. ולוקח המון זמן עד שהקוצים נושרים ויש כאלו שישר מתנפלים בחיבוקים נישוקים והצהרות אהבה. ואי אפשר "לגרום" לקפוד להיות חתלתול כי הוא נולד קיפוד, גדל קיפודי. ואי אפשר "לגרום" לה להפתח אליך (או לך אליה בהפוך). קח אוויר קח זמן ואם יש אהבה באוויר, היא תראה את זה עם הזמן, אולי לא עם מילים ושירים אבל אתה תריח אותה. ס ב ל נ ו ת!

מי יאמר למי "שלום" קודם

זה שעולה או זה שיורד? מהגששים, אם במקרה לא הכרת. ועוד ממשיך המערכון ומפרט את הדילמה למה הוא לא יכול לנשק את ידה, כי היא מחזיקה בפח של הזבל, ובעצמו לא יכול לקוד קידה בגלל הלומבגו... חודש אתם יחד, בקשר שאעיז לקרוא לו "מגשש" (לא בגלל הגששים). אמרת "התאהבנו". האמנם שניכם? אולי מצאת חן בעיניה והיא עדיין בודקת אם להעיז ולהתאהב? (אתה יודע, זה קשור בויתור על שליטה). היא ביקשה לדבר על זה כשתיפגשו. זה אכן מה שאתם צריכים לעשות. ולא בוער כלום. אגב, אמירה כפי שאמרת: "אז איך ציפית שאתקשר" יכולה להקלט כהאשמה או התנשאות. עדיף אם תשתמש בביטויים יותר כנים כמו "נמנעתי מלהתקשר כי חששתי שלא יהיה נוח", ועוד יותר אם תקבל בעלות מלאה על הרגשותיך ותאמר "לא הרגשתי נוח להתקשר כי..". אל תלחץ. אל תהיה לחוץ (הפתרון איל לא להיות לחוץ רק בידיך). הלחץ מרחיק. אל תפחד מכך שאולי אתה לא האיש בשבילה. זה לא אומר עליך כלום. ה"אבסורד" הוא, שאם באמת תאמין בכך, תמצא את עצמך מושך נשים לא מעטות, גם אותה. בהצלחה.

כמה אתה רוצה שהיא תפתח?

אגרוף. נראה לי פתרון טוב. אפשר להכניס אותה לחדר ריק עם פנס ואז בחקירה צולבת - היא נפתחת. שטויות, רשימות מכולות. (אני יודע כמה קווי טלפון יש לך ולה). תראה יש פה אחת שעד היום מנהלת פנקסנות וזה לא נגמר. כל יום מדווחת לנו בבוקר כמה מילים הוא אמר לה וכמה מילים היא ענתה ובסוף שואלת אותנו מי ניצח (כמה אוהב?). שמואל, היא מנשקת עוד "בנים" או רק אותך? אחי, תוך חודש קיבלת נשיקה והתחבקתם. תזהר. אני מכיר אותן. עוד חודש והיא יושבת לך על הוריד. אח"כ כלום לא עוזר. לא שוקר, לא תולש עלוקות חשמלי. כלום. לאט, תהנה מכל נשיקה אתה בכיוון, בסוף גם תפתח אותה. דניאל

ניתוח ארוע לוגי וקר בסכין הקצבים...

...ידוע ברבים שאני איש גס רוח ואטום רגשית...מה לעשות ככה נולדתי...ולא אעשה ניתוח פלסטי...No soldi... אז ככה... אתה כותב שפגשת מישהי ו"התאהבנו", הרי כל ההודעה שלך היא בעצם שאלה לגבי אהבת אלייך, האם היא אוהבת אותך או לא?...אז מה פתאום אתה חושב שהתאהבתם?... הבטחת להתקשר ולא קיימת, רע מאוד, ממש רע...ככה לא בונים חומה... במקום זאת הייתה עסוק בלחשוב מי אצלה בבית, כמה אנשים, היכן יושבים וכמה קווי טלפון, נקודות גאז, חיבורי חשמל, חניה ואיזה אוטו, צבע הקרמיקה וריח המטהר אוויר...אח"כ התחלת לחטט בראש שלה, נוח? לא נוח?... היא לא התקשרה, כיאתההבטחתלהתקשראליהוהיאחשבהשתעמודבמילהשלך... לא מבין? מתקשרים שואלים אפשר לדבר?...מקבלים תשובה לכאן או לכאן, אלא אם כן היא נשואה למישהו אחר ואז לא מתקשרים בכלל...בליל הסדר...לפחות... תגיד לי בחור, מהנשיקות הרבות עדיין לא הבנת מה היא מרגישה כלפייך, צריך להאכיל אותך בכפית?... אז אגלה לך סוד, דרך נשיקה אפשר לדעת את הרגשות, לפחות באותו הרגע +-שבוע... אולי תבקש שהיא תכתוב לך את זה, שהיא אוהבת אותך, לפעמים ךכתוב יותר קל מלדבר...לחלק מהאנשים בחלק מהזמן...
שבת שלום, Take it easy...

למעלה