עזרה

cool2

New member
עזרה

עוד מעט בא אלי טכנאי מחשבים ואסור שהוא יראה את החומר על האקינג שיש לי במחשב (כמעט כל D ממולה בחומר על האקינג) אז איך אני יכול להחביא אבל שאוכל להחזיר אחר כך כמובן???? בתודה מראש.

Black Snake

New member
שאני אבין

אתה רוצה להחביא חומר במחשב שלך מהטכנאי - אבל אתה עדיין רוצה שהוא יתקן לך את המחשב? :) טוב, אתה יכול לעשות את הדברים הבאים: 1. לשמור את הקבצים שב-D על דיסק. 2. לבקש מהטכנאי לא להתקרב לכונן D. 3. מה הטכנאי עומד לעשות במחשב שלך? תהיה לו גישה ב-Windows או רק במצב DOS? 4. אפשר לחשוב מה הטכנאי יעשה לך אם הוא יראה, נראה לך שהוא לא מכיר את כל הקטע של האקינג?

cool2

New member
---------------------->

קודם כל הטכנאי בא להחליף לי ווינדוס. וגם אני לא יכול להעביר לדיסק כי אין לי צורב, וגם למה שהוא לא יעשה כלום???? זה דבר לא חוקי הוא בטח יעשה איזה משהו. הייתי רוצה לדעת איך להחביא את הקבצים הללו בתוך המחשב.

תומר 007

New member
אולי...

אני יודע שיש איזה אפשרות בדוס להסתיר קבצים או משהו קראתי על זה... אבל אני לא זוכר איך.. אז אם מישהו יודע איך או שאני טועה פשוט תקנו אותי...

ofir_einhorn

New member
שמע

תסתיר את הקבצים או את החומר צעשה מאפיינים ובהגדרה צריד לעשות מוסתר ואח"כ מאפיינים לווינדוס ולהסתיר קבצים מוסתרים ככה הוא לא יראה וגם אם כן אני לא מאין שהוא יהיהחטטן ויפתח

antidot

New member
--->

דבר ראשון, אני מאוד מסופק אם לטכנאי יהיה אכפת מהחומר הזה. פתרון הכי פשוט: דחוס את כל החומר עם WinZip או כל תוכנת דחיסה אחרת לקובץ אחד, שנה את השם למשהו שלא נראה לך שייך לנושא ושים סיסמא. אם אתה ממש פרנואיד, תוריד את PGP ותצפין את הקובץ. Antid0t

RacerX

New member
או שאולי

תנסה להתקין את הווינדוס בעצמך? אםאתה רוצה להיות האקר, כדאי שיהייה לך לפחות את הבסיס המינימלי במערכת ההפעלה שלך.

cool2

New member
איך...........

אין לי מושג איך מתקינים לבד ווינדוס כי אם אני יעשה משהו לא נכון והכל יימחק וזה חבל. מה אפשר לעשות אם תופסים אותך לא משנה מי על החזקת חומר על האקינג אבל בלי שאני ישתמש לרעה בו????

Black Snake

New member
אוקיי

כדי להסתיר את הקבצים אתה יכול פשוט: 1. לדחוס את הקבצים לWinzip. 2. להצפין אותם. 3. להסתיר אותם אם הטכנאי ישתמש רק בדוס. כדי להפוך קבצים למוסתרים, כנס לדוס וכתוב: attrib +h PATH היכן שה-PATH זה כתובת הקובץ. כדאי שתדע שטכנאי, מבחינה חוקית, לא יעשה לך דבר. זאת משום שהחומר שמחשב הוא חומר פרטי שלך ואסור לו להתערב מבלי אישור ממך. אוקיי, להחליף Windows? אולי התכוונת לפרמט - לאתחל כונן? כדי לפרמט, כנס במצב דוס וכתוב: format DRIVE היכן שה-DRIVE זה הכונן שברצונך לפרמט. כדי להחליף, פרמט את המחשב, ולאחר מכן הכנס את דיסק ההתקנה של ה-Windows.

RacerX

New member
עד כמה שידוע לי

אין שום דבר לא חוקי בזה שיהייה לך חומר על האקינג. אפשר לדמות את זה לזה שזה חוקי לגמרי להחזיק את כל החומר שבעולם על ייצור הרואין, כל זמן שלא מייצרים אותו.

למעלה