עזרה

עזרה

אם יש מישהו שיודע מה המחירון של האתר סקי בחרמון למבוגר(כולל ההשכרה של הציוד לסקי)אשמח אם יוכל להביא מידע בנושא. תודה!

גוט ניק

New member
אני חושב שיש מחיר מוזל לבאים בשבת

נח לך? זה יוצא בדיוק יום המנוחה השבועי.

אה...מצוין.טוב שאתה אומר,כי תיכננתי

ללכת בחמישי,עכשיו השתנו התוכניות,מה זה באמת הנחה משמעותית???

רשמית: נפתחה עונת הסקי באתר החרמון

אחרי סוף שבוע סוער הצטברה על מורדות החרמון כמות שלג המספיקה לגלישה. עונת הסקי נפתחה באופן רשמי ולמי שיגיע היום מצפות טמפרטורות נמוכות במיוחד, אך תנאי גלישה טובים. בכל מקרה, התענוג לא זול לאחר הסערה הגדולה לפני כשבועיים ואחרי שלושה ימים חורפיים, נפתחה הבוקר (יום ב') עונת הסקי באתר החרמון. בעוד שבצפון-מזרח ארצות הברית ובחלק ממדינות אירופה נותרו אתרי הסקי סגורים בשל מזג האוויר החם יחסית, החרמון הישראלי נצבע לבן - כחצי מטר שלג נמדד היום ברכבל התחתון, וכ-70 סנטימטרים ברכבל העליון. מפלס הכנרת עלה ב-2.5 סנטימטרים ביממה האחרונה. מנציבות המים נמסר כי המפלס עומד כעת על 212.10 - סנטימטרים מתחת לפני הים. "הקיץ האחרון היה קשה לכל תושבי הצפון, אך מיד בסיומה של המלחמה עסקנו בהכשרת האתר לקראת החורף",סיפר ל-ynet מנכ"ל האתר, מנחם ברוך. "כשישה מיליון שקל הושקעו במסלולי הסקי, בהקמת קופות ממוחשבות, בהסדרת מקומות חנייה נוספים ובהחלפת ציוד הסקי. כל שנה זה מרגש מחדש לפתוח עונה, ואנו מקווים כי המבקרים והגולשים ייהנו מהאטרקציות הרבות". למי שצפוי להגיע היום לאתר מומלץ להצטייד בלבוש חם ואפילו חם מאוד. היום צפויה הטמפרטורה בהר לנוע בין 0 ל-2 מעלות באזור החרמון, אך ההתבהרות תעניק תנאי גלישה נוחים. השנה החליטה ההנהלה להשאיר את מחירי הכניסה כפי שהיו בשנה שעברה, אולם עדיין ישנם רבים הטוענים כי הם גבוהים מדי. כניסה למבוגר תעלה 38 שקל ולילד 32 שקל. עלייה ברכבל תעלה עוד 35 שקל למבוגר ועוד 30 שקל לילד. מחיר השכרת מזחלת יעמוד על 25 שקל ומי שיבקש להשכיר ציוד סקי ישלם 120 שקל לילד ו-135 שקל למבוגר. אתר החרמון מסוגל לקלוט בו זמנית כמות של עד עשרת אלפים מבקרים ובהנהלה מאמינים כי למרות העיכוב בפתיחת עונת הסקי, צפויים למבקרים הישראלים חודשיים מושלגים על מדרונות ההר.

מה התלהבות...?

יש לי תמונה שאני לבוש גופיה ומכנס קצר בחרמון, וכל עוברי החניה נעצו מבטים והתפלאו לפשר הבגדים ו...הערתי להם שטעיתי בעיר...

היכן ראית התלהבות?

גוט ניק כתב שכנראה זה לא מתאים לחרדים. לכן כתבתי שיש לי תמונה של משי זהב בחרמון, שבוודאי אתה יודע שהוא חרדי, כהוכחה שגם חרדים מגיעים לשם. אז היכן ראית התלהבות?

מעיל רוn

New member
זה שמשי זהב היה שם נותן לו הכשר?

לאו דווקא משי זהב, כמובן, גם כל לבוש שחורים אחר. בן אדם לא צריך ללכת לפי מה שאחרים הולכים. זה שמישהו אחר הלך למקום מסוים / עשה מעשה מסוים - לא מתיר את המקום או את המעשה. אם נלך לפי מה ש"ראינו חרדי עושה", העולם לא יראה כמו שהוא.ואכמ"ל, נכון?

השיסער

New member
כנס לynet.

יש שם עכשיו כתבה על פתיחת האתר לגלישה. יש באותה כתבה את המחירים המדוייקים של כניסה, נסיעה ברכבל, וגלישה. אם אתה לא מוצא, תבקש מאחד הממוחשבים שיביא את הכתבה בעניין. תיהנה.

אין שם כבר את הכתבה ,ראית תכותרת של

הכתבה בבוקר ,אבל לא נכנסתי לקרוא את כל הכתבה.מי זה אחד הממוחשבים מה אני עושה בדיוק?תסביר יותר.תודה שיסער!

למעלה