עזרה

JuStSoMeOnE

New member
עזרה

אנשים יש לי שאלה בעיה בפקודה ... אוקיי זאת הפקודה on m:text:!צאו:#us:{ set %boy on part # join $read(join.txt) } on *:join:#:{ if ($nick == $me) nick $read(nick.txt) .timer[name] 1 180 //part # | .join $read(join.txt) } on *:text:*:?:{ if (אפיקובוט isin $1- && %boy == on) { set %i $r(1,$lines(q.txt)) set %p %i msg $nick יפה! מצאת אותי עכשיו צריך רק לענות על שאלה msg $nick $read(q.txt,%p) :שאלה } if (אפיקובוט isin $1- && %boy == $null) { msg $nick כבר מצאו אותי לפניך } } on *:text:?:{ if ($1- isin $read(a.txt,%p)) { msg $nick יפהההההה אתה המנצח! set %win $nick unset %boy unset %p unset %i /nick אפיקובוט /j #us /timer 1 8 /msg #us %win :המנצח } if ($1- !isin %read(a.txt,%p)) { msg # התשובה לא נכונה part # join $read(join.txt) } } הבוט מחליף כול 3 דקות נייק וכול 3 דקות עובר חדר + מחליף ניק ברגע שמישהו מוצא אותו הוא אומר לו בפרטי אפיקובוט והוא ישאל אותו שאלה עם היא התשובה נכונה הוא מנצח עם לא הוא ימשיך הלאה ... הבעיה היא שהבוט מחליף כול כמה שניות ניק ופותח חדרים בלי לצאת מהקודמים .... איפה הטעות שלי ... מי שיוכל לעזור לי הכי ספציפי והכי ברור שיכול להיות תודה רבה לו ... אוהב אותכם !!!

tomer70

New member
שכחת לשים טיימר גם על הjoin

זה הקוד שלך } on *:join:#:{ if ($nick == $me) nick $read(nick.txt) .timer[name] 1 180 //part # | .join $read(join.txt) } השורה .timer[name] 1 180 //part # | .join $read(join.txt) יכולה גם פשוט להתחלק לשתים .timer[name] 1 180 //part # .timer[name] 1 180 //join $read(join.txt) אני לא יכול לעזור לך עם הניקניים לא מצאתי את הבעיה...

havlaz

New member
כתוב תקוד

בתגיות תסביר מזה כל חלק.. שנוכל להבין אנחנו באנו כאן לעזור, אז תעשה לנו תחיים קלים בבקשה...

יש לך באגים...

אבל הבאג שלא נותן לצאת זה
on *:join:#:{ if ($nick == $me) nick $read(nick.txt) .timer[name] 1 180 //part # | .join $read(join.txt) }​
ואז כל פעם שמישהו נכנס לערוץ, הרובוט לא יוצא משם אלא מתחיל טיימר מחדש.. מה שיעזור זה
on *:join:#:{ if ($nick == $me) { nick $read(nick.txt) .timer[name] 1 180 //part # | .join $read(join.txt) } }​
וכמוכן אני מניח שיש לך פונקציה בשם $r שקוראת לפונקציה רנדום

למעלה