עזרה!!

עזרה!!

מצאתי קובץ מידי (פליבק) של שיר שאני מחפש הרבה זמן.. http://www.geocities.com/baja/9666/wall.mid תכנסו לכתובת הרשומה למעלה וזה ישמיע לכם.. מישו יכול לעזור?

טרמפיסט

New member
יותר מדוייק

לפינק פלויד יש שלושה שירים שעונים לשם הזה: Another Brick In The Wall (Part 1,2,3). השיר אליו אתה מתכוון בוודאי - כיוון שהוא יותר מפורסם (על בי"ס, מורים ותלמידים) הוא Part 2.

טרמפיסט

New member
ככה:

שיר על אבא שהלך למלחמה ולא חזר ממנה. Dad has flown across the ocean, leaving just a memory...

אז אם כבר נכנסו ליתר דיוק

לפינק פלויד יש גם מופע שלם שמתבסס על השיר הזה וכמו כן יש להם דיסק שלם שעוסק בשיר הזה בכל אופן הדיוק הזה מיותר (לא שלא שווה להחכים) אבל בכל זאת

סיגר

New member
אם כבר!!!!!!!

תוריד את השיר פה!!! למה לענות את הבן אדם??? חי חי חי

סיפור על תופעה זו (לא אישי...)

קבלו סיפור קטן שממחיש תופעה נחמדה בפורום שהתרחשה גם כאן (אני מזכיר זה לא אישי ולא בכוונה לפגוע או להעליב אף אחד) נדמה מצב בו אני אדם שיש לי משפט משיר ששמעתי בבוקר ואני לא יודע מהו השיר הזה זה מטריד אותי במהלך היום וההטרדה הזאת רק גוברת שאני שואל אנשים אם הם מכירים והם בכלל לא מבינים מה אני מזמזם להם אני חוזר לי הביתה מהעבודה ואז הופה
אני נזכר
אבל לא בשיר אלה בפורום שראיתי לא מזמן םורום שעוסק כולו בזיהוי שירים ועזרה למוטרדים כמוני אני נכנס אליו ומשאיר שם הודעה ולרוב מקבל תשובה תוך מספר דקות בודדות עד כאן תיאור המצב עכשיו נעבור לחלק אחר אנשים טובים שכמונו שעוזרים למוטרדים שצוינו בסיפור הקטן למעלה מאוד רוצים לעזור ולהפגין את הידע הרחב שלנו אבל מה לעשות יש זריזים מאיתנו ולמרות שהתשובה כבר ניתנה זה לא מניין אותנו כי אנחנו יודעים את התשובה וחייבים להפגין את הידע שלנו אז אנחנו מוסיפים עוד הודעה עם אותה התשובה סתם כדי שיהייה אותי אישית זה מאוד מצחיק מה אתכם
סוף שבוע רגוע וחג שמח וכשר
מיוזיק.

../images/Emo46.gifומה לעשות../images/Emo46.gif

יש גם כאלה שאין להם אינטרנט מהיר (כמוני) וברגע שאני שולח את ההודעה, אני מגלה שעוד 5 אנשים כתבו תשובה לשאלה
**לא כולנו נולדנו מושלמים (או לפחות בעלי אינטרנט מהיר)!!!**

רגע אתה חושב שלי יש אינטרנט מהיר?

פחחחחחחחחחחחחח הלוואי אני גולש על דייל אפ במודם של 600 33 ותאמין לי זה ממש לא מהיר
וחוץ מזה אמרתי שזה לא בא אישית לגביך אלה כללית שים לב שכולם עושים את זה וזה לדעתי מאוד מצחיק ונחמד שזה קורה
אז באמת שאין סיבה לכעוס :-|

הכעס בא....

לא עליך אלא על האנשים בעלי האינטרנט המהיר! אני רוצה אינטרנט מהיר!! זה לא פייר! שוויון זכויות!!!!!

omri972

New member
מה חטאתי??? ../images/Emo4.gif

אז גם אני אחרי איזה שלוש שנים שקיללתי את את כל מי שיש לו אינטרנט מהיר ואחרי שכבר השלמתי עם העובדה שאין תשתית בישובנו אז קמתי בוקר אחד והופה בזק התעלתה על עצמה וכל שנותר הוא להפרד מכמה מאות שקלים לטובת הADSL... אז עכשיו הפכתם אותי לחוטא??? אל זה נאמר: "סליחה שניצחנו"

opherk

New member
נכון נכון נכון נכון !!!!! (אם כי...

גם משהו במה ששישליקים ציין לגבי אינטרנט מהיר). התופעה הזו של "גם אני חייב להגיד משהו ויהי מה !!", ממש מטרידה. טוב שהעלת את הנושא. ויש גם עוד משהו כמעט בכל הפורומים: פטפוטים מייגעים על נושאים שלא קשורים לנושא הפורום. במיוחד העלבות, ניבולי פה מוגזמים, הכרויות ופלירטוטים. יאללה תפסיקו עם זה (תשתמשו במסרים אישיים או ב emailים) סוף שבוע טוב לכולם

אבל... ../images/Emo32.gif

זה מה שהופך פורום למעניין תתאר לעצמך פורום כמו שאתה אומר: "מישהו יודע מה השם של...." "כן, השם הוא..." "תודה" וזהו? זה משעמם! במקום זה אפשר לדבר בחופשיות כמו ככה: "מישהו יודע מה השם של..." "כן! זה ...." "וואו! סבתא שלי אוהבת את השיר הזה!" "גם שלי! איזה שירים סבתא שלך עוד אוהבת?...." זה מעניין (איכשהו....)

למעלה