עזרה!!!

5may5

New member
עזרה!!!

שלום לכם חובבי פאזלים יקרים! אני מחפשת כבר כמה שבועות מקום בו אוכל להדפיס פאזל מקורי!!! כלומר, לקחת תמונה ולהדפיס על פאזל... הפאזל הכי "גדול" שמצאתי היה בן 110 חלקים שניתן להדפיס עליו... זה ממש עלוב, אני מחפשת משו כמו 500 חלקים לפחות... אשמח אם תוכלו לעזור לי ולשתף אותי אם ידוע לכם על אפשרות כזו באתר, במקום מסויים וכו'... תודה

5may5

New member
ממש חבל שאין כזה אתר בארץ!

זה ממש מאגניב לדעתי! ולא באתר הפאזלים הישראלי אומנם מפרסמים את האפשרות הזו אך שביררתי זאת לעומק הם מדפיסים רק עד 20 חלקים...=\ תודה בכל זאת לכם! אני אמשיך במסע החיפושים בתקווה למצוא משו!!!

Lanni

New member
אז את אומרת בעצם שהפרסומת באתר

הישראלי היא רק למראית עין? טוב לדעת..

האדרים

New member
לא מדויק ...

לפי הכתוב באתר - יש אפשרות לפאזלים בני 1,000 חלקים לועדי עובדים וכד'. כנראה, עלות ייצור פאזל בודד מעל 20 חלקים לא משתלמת להם, אלא עם עושים אותו בכמויות גדולות.

5may5

New member
גמני חשבתי...

הם מטעים! התקשרתי וביררתי ואין שום קשר לכמויות!!! פשוט אמרו לי עד 20 חלקים וזהו, צחקתי לו בפנים, לא נעים כ"כ אבל מה לעשות...כזו חברה גדולה ממש התפלאתי אפילו בסתם איזה אתר שמצאתי מכבדים את עצמם, אם אפשר לקרוא לזה כך בכלל, בהדפסת פאזל על 110 חלקים...

האדרים

New member
השאלה: לאיזו מטרה את רוצה את הפאזל

לפני מספר שבועות הזמנתי בסמיילילנד (אני מניחה שאת מתכוונת אליהם ...) פאזל בן 90 חלקים כמתנה לאבא-אדר. נכון שיש באפשרותם להכין פאזל בן 110 חלקים אך הגודל שלו קטן יותר מזה של ה-90 .... קצת פרטים מנסיון אישי: הפאזל מגיע ללא תמונה, עשוי מקרטון ומשום מה גם לא לגמרי התפרק. הפאזל יצא מודפס באיכות לא רעה ומוסגר מיד עם סיום הרכבתו. סה"כ קיבלתי תמורה לא רעה עבור המטרה בה חפצתי וגם השירות שקיבלתי מהם היה מעולה !!! ** יש להם גם פאזלים מעץ עם מספר חלקים דומה, אבל אז יש בעיה עם מסגור וגם נראה פחות טוב לטעמי. אם בכל זאת תמצאי מקום כזה בארץ, אנא הודיעי לנו. בהצלחה, אמא-אדר.

Lanni

New member
לתמונה לא קשה לדאוג - כל בית דפוס

הרי את קובץ התמונה את הבאת להם לא?

האדרים

New member
ללא תמונה = ללא אריזה עם תמונה שלמה

התכוונתי שאם הפאזל מתקבל בחלקים - אין תמונת מקור שלמה להשוואה (כמו שיש על הקופסא של כל פאזל "רגיל")

Lanni

New member
יאפ, אבל לא בעייה לייצר תמונה שכזו

ובמקרה של פאזל רב חלקים - זה אפילו רצוי מאוד

5may5

New member
כן...

אז ככה, לחברה טובה מאוד שלי יש יומולדת עוד מעט והיא ממש ממש ממש אוהבת פאזלים... יצא לי כבר לקנות לה פאזל רגיל וחשבתי אולי הפעם אנסה להיות מקורית.. אך פאזל של 90 חלקים נראה לי די עלוב המטרה היא אותה המטרה כמו שציינת רק שאני מחפשת קצת יותר חלקים ואתגר =]

Lanni

New member
זה יותר הגיוני

מעפן, כי מה אפשר לעשות עם פאזל של 20 חלקים, אבל הגיוני

jocie1

New member
תשובה: באתר של הפאזל הישראלי

מקווה שיוכלו לעזור, בהצלחה

Lanni

New member
וואלה! הם באמת עושים עד 1K

http://www.puzzles.co.il/braha.asp