עזרה...

itoosh2

New member
עזרה...

היום הפעלתי את המחשב בבוקר ושמתי דיסק חדש של soundgarden שקניתי אתמול בשביל לשמוע אותו... השיר הראשון התחיל ושמתי לב להמון המון המון דיסטורשיין שיש בשיר... חשבתי לעצמי "אלה soundgarden זה הגיוני..." אבל אז העברתי לשיר בדיסק שאני מכיר וראיתי שגם עליו יש כמות מטורפת של דיסטורשיין... התחלתי לשים שירים וראיתי שהם נשמעים כאילו משהו קרה להם... אז חשבתי שהרמקולים התקלקלו או משהו... החלפתי לאוזניות והתחלתי לשמוע את ההקלטות החובבניות שהקלטתי, והסאונד היה רגיל... אבל אז פתאום שמתי שיר רגיל... של להקה מוכרת... ושוב חזר הרעש הנוראי הזה... והבנתי שהבעיה לא ברמקולים... יכול להיות שהכרטיס קול שלי נדפק? אולי שיניתי בטעות איזה משהו בהגדרות? מה הולך פה בקיצור? תודה

itoosh2

New member
תוספת...

ניסיתי עכשיו לשמוע את השירים האלו דרך BSplayer והם עובדים טוב הפעם... מה זה יכול להיות? זה כנראה קשור לווינדוס מדיה פלייר...

offer171

New member
חסרים כמה פרטים

דרך איזה תוכנה ניגנת מה ואם ניגנת מדיסק לרוב שמנגנים טראק AUDIO מדיסק על כונן שהוא DVD צורב או צורב לפעמים יכולות להיווצר הפרעות קטיעות דיסטרו על הסאונד , לפעמים הכרטיס קול לא מצליח לעשות RESAMPLE מאיכות הCD -->עיבוד אות--->יציאה החוצה אבל זה מקרה נדיר שלרוב לא קורה בטח בגלל שניגנת מCD..

itoosh2

New member
דווקא את כל הפרטים האלה דיי הזכרתי

השתמשתי במדיה פלייר ואחר כך ניסיתי בBSPLAYER וזה אכן עבד... בהתחלה שמעתי מהדיסק אבל אחר כך שמעתי גם טראק רגיל אחר וזה עשה את אותה הבעיה... ואין לי בכלל צורב/כונן דיוידי... אני אשמח אם תוכלו לחשוב על איזה פתרון... אני חושב שהבעיה היא במדיה פלייר...

da^Lord

New member
זה קרה לי גם פעם

בווינדוס מדיה פלייר שים לב יש כל מיני פלאגים.. תנסה לבטל כל דבר מוזר במיוחד באיקיו שלו

austin power

New member
תגיד

ניסית לשמוע את הדיסק במערכת רגילה? עוד משהו תנסה להעתיק את הדיסק למחשב בפורמט WAV או WMA ותבדוק איך זה נשמע

למעלה