עזרה!

nitsan19

New member
עזרה!

תציעו לי בלמים זרים לבית"ר התקציב הוא 3.660.000 פאונד הבלמים שיש לי כבר הם:דקל קינן ואבי סטרול חוצ מזה ניצחתי בגביע אופא את פרטיזן אצלם בבית משער ענק של מוקואנה וזה תחילת עונה שניה תודה מראש

sok777

New member
בלמים עלובים יש לך

מה עם בן-יוסף, גרשון? תבדוק מי בנבחרת למשל אם אתה חייב זרים אז יש את Moti [נדמה לי זה השם] משחטר. ומי עוד? Crabal או משהו כזה, ארגנטינאי שאמור להיות תותח על. היה איזה Popov אחד מדינמו קייב שצריך להיות בסדר. תעשה סקאוטינג או משהו.

Tomerl050

New member
Moti תותחחח

הוא משחק אצלי הרכב ראשון לצד אויפלושי הבאתי אותו במחיר מציאה והוא מאוד יציב אצלי

nitsan19

New member
תודה אבל אני לא מוצא אפחד מהם

יש לכם עוד בלמים להציע? וקינן וסטרול זה אלה שקניתי כל הבלמים שלי הם:קינן סטרול בנאדו גרשון בן יוסף איתן טיבי (צעיר) ועוד כמה צעירים.... נכון אמרתי שניצחתי את פרטיזן אצלם בבית 1:0 בטדי קיבלתי 2:0 מהם עפתי מגביע אופא!!! מי שרוצה תמונות שיגיד אני ישים

kobisa

New member
באיזה שנה אתה כרגע?

יש לי כמה כשרונות צעירים להציע לך אם אתה בסביבות 2010-2011 , אם לא הייתי יכול להציע לך בתור בלם ישראלי נחמד את ליאור ז'אן\מושיקו מישאלוב או שהכי טוב, תיכנס לתוכנת הסקאוטינג ותנסה למצוא בלם עם יכולת עכשווית של 140 ומעלה ועם חוזה של לא יותר מ X כסף (אפילו שאתה בביתר אז לא חסר לך...) ותוכל למצא שם בלם בן זונה!!!

nitsan19

New member
ב2007-08

וליאור ז'אן כבר אצלי... מישו יכול להסביר לי איך משתמשים בסקוטינג? תודה מראש לעוזרים

למעלה