עזרה!!

CelebrityJuice

New member
עזרה!!

שלום לכולם!! אני בת 20, ללא דרכון אירופאי כלשהו לצערי. יש לי חבר הולנדי שמין הסתם גר בהולנד. לאחרונה הדיבורים על המעבר שלי להולנד הפכו לרציניים ואני ממש רוצה לעשות את זה. אבל מאחר ואין לי דרכון אירופאי שיקל עלי בצורה או דרך כלשהי, אני לא בדיוק יודעת מה לעשות... קיבלתי מלא חומרים מה-IND וקראתי וקראתי וקראתי, וזה רק בילבל אותי יותר. השאלה שלי היא מה הסיכויים שלי באמת לעבור להולנד- לפחות נגיד לשנה-שנתיים? כדי שאני אוכל להיות חוקית שם... אוכל לעבוד ולפרנס את עצמי... לימודים אפשריים... ובבקשה אל תגידו לי להתחתן שם- כי אני ממש לא מתכוונת לעשות את זה. א.. ושכחתי דבר חשוב: אני רק בת 20 כאמור. אני נחשבת שם עדיין לCHILD נראה לי, לא?! זה פחות או יותר מה שהבנתי. ואם כן- מה זה נותן לי או מה זה מונע ממני? תודה מראש לכל מי שמתכוון לענות ^_^

marjoram

New member
היי

תנסי בפורום זוגות מעורבים, אני לא חושבת שחייבים להתחתן עם הולנדי כדי לגור בהולנד (אבל אולי אני טועה) בכל מקרה בפורום זוגות מעורבים יש הרבה זוגות של הולנדים וישראלים ואני בטוחה שיוכלו ליעץ לך.

osho32

New member
תקראי בהמשך הדף

מידע על נושא דומה "עזרה בנושא שהייה" בגיל 20 אני לא חושב שאת ילדה. את כבר לא קטינה

jefrat

New member
שגרירות הולנד...

את ממש לא צריכה להתחתן. חתונה לא ישנו לשום כוון, לא יקלו ולא יקשו, יש זוגות נשואים שלא קיבלו אישורי הגירה. הולנד לא רואה בתעודת נישואין הוכחה כלשהי להגירה. מה שחשוב זה תנאים שכוללים בעיקר את היכולת של בן זוגך לכלכל אותך. יש תנאי בסיס לזה, חוזה עבודה ארוך טווח, מינימום של הכנסה וכדומה. מכיון שהתנאים משתנים תדיר, השגרירות היא המקום הבטוח (והנעים) לקבל בו מידע. לכי לשעת קבלה שלהם, הם נחמדים, אדיבים ומהימנים. אחרי זה... תחזרי לכאן וננסה לעשות סדר בעניינים. אפשר על בסיס בן זוג וללא דרכון אירופאי להגר להולנד באופן חוקי וגם לקבל אישורי עבודה. צריך להתאים לתנאים...

CelebrityJuice

New member
תודה רבה לכולם!!!

אני באמת חושבת שאני אקפוץ לשגרירות... הפתרון הכי יעיל כרגע...

למעלה