עזרה

עזרה

שלום, אבקש את עזרתכם כרגע, יש לי תאריך גיוס לעוד כשלושה חודשים. לפני כמה שנים עברתי ניתוח רציני...ואני נמצאת בחרדות לגביו, שמא יתחילו לי כאבים נוספים.. אני מרגישה שאינני יכולה להתגייס במצב כזה.. החרדות תוקפות אותי מידי יום כל הזמן. שאלתי היא, אם אלך לפסיכולוג\ית ואפנה אולי לבית החולים בו ערכתי את הניתוח, לבקש אולי שיתנו לי המלצה ואת מילתם לכך שאינני מסוגלת להתגייס.. האם הצבא יקבל זאת ואני לא אתגייס (מכיוון שיש לי כבר תאריך גיוס), או שרק יורידו לי את הפרופיל?.. ניתן לציין שכבר עברתי מיונים כלשהם לתפקיד מסויים בצבא לפני כמה חודשים, אך עדיין אינני מסוגלת להתגייס. האם המלצה של פסיכולוג ואולי בית חולים יעזור לי? תודה על זמנכם ותשומת הלב, דעתכם חשובה לי ובעיקר למי שמכיר את החוקים וההליכים בצבא.

11tal2233

New member
לכי על זה...

מה שבטוח זה שזה לא יזיק מקסימום יקח לך כמה שעות מהחיים... לכי לכל הרופאים שצריך עד שתשיגי אישורים לבעיות שלך... ברגע שיש לך אישורים אולי תוכלי לא להתגייס וגם אם כן תוכלי לצאת יותר בקלות ובכל מקרה יתחשבו בבעיות האלה... בתור אחד שנמצא שנה בצבא ממש קשה להשיג הפניות לרופאים, לקבל טיפול נומרלי כשכבר מגיעים לרופא ולקבל אישורים ופטורים... לכן תלכי לפסיכולוג או לאופא עכשיו ואל תדחי את זה ליום הגיוס או לשירות עצמו-גם אם את כן רוצה להתגייס מקווה שעזרתי...

למעלה