עזרה:

ב ד ר ך

New member
אם כך

את יכולה להזמין להם משהו מפנק לזוג כמו SPA + מסג' וכדו' את יכולה להזמין בכרטיס אשראי דרך האתר :- http://www.surpriseli.com

אם כך...

את יכולה לממן לו לילה בצימר... איתה

שוחחנו הבוקר על זה

אמר: זה הכל למבוגרים. תחשבי הוא בן 16 והיא בטח קצת יותר קטנה..היית נותנת לבת שלך ללכת? אני לא. הצעתי מסעדה לו ולה ולכמה חברים. הצעתי משלוחים הצעתי את כל העולם ואחותו..מחכה לתשובה ממנו מה רוצה. אומר שאבא חנון ולא מארגן כלום. (מה שנכון ככה תמיד היה)

תראי,

אני יודעת רק מהניסיון שלי.. והוא לא כל כך גדול. הבן שלי בסך הכל שנתיים עם מישהי צמוד צמוד. (הם בני 20 שניהם, אבל ידוע לי שיש גם בני 16 שנמצאים במקום הזה.. כמובן שזה תלוי בילד) והבן שלי היה נורא שמח לו הצעתי לו לממן לילה בצימר.. האמת היא שהוא כבר עשה את זה בעצמו.. בלי לחכות לי.. אבל זה לא סותר את העובדה שהוא היה שמח לקבל ממני את המימון.. חחחח בכל אופן, כשהוא היה בן 18, בתחילת הקשר איתה, מה שקניתי לו היו אוסף של מתנות שבעזרתן הוא יכול היה לייצר אווירה "מתאימה" בחדר שלו... (כמובן שהאביזרים צריכים להיות מותאמים לאופי של הילד.. לא כל אחד היה אוהב את מה שאני הבאתי לו) את בוודאי שואלת מה הבאתי לו... ובכן.. קניתי לו כיסוי מיטה סטייל שאנטי.. משהו מאוד מיוחד, קטורת, מעמד דקורטיבי מיוחד מעץ להדלקת הקטורת.. שמנים ארומטיים... חולצה מיוחדת שבתוכה הוא נראה אליל...
דיסק עם מוסיקה מתאימה... (איכשהו קלטתי את הטעם שלו והיה ברור לי שהוא יאהב את מה שהבאתי לו. למזלי צדקתי..) בקיצור, כשהוא חזר ביום של היומולדת שלו חיכו לו על המיטה המון חבילות קטנות לפתוח... והשמחה הייתה גדולה.

מסעדה בשרון את מכירה?

פרה פרה בתור אמא לבן 16 , יודעת שיוצא עם ילדה צעירונת. לא הייתי מציעה דבר כזה גם אם "עשו את זה". בגלל היותה ילדה. אם הייתה שלי לא הייתי רוצה לחשוב שכבר גמרה עם התמימות. אבל זה אני. לגבי הדבר השני. כניראה הוא יבקש רק כסף שיוכל לעשות מה שבא לו. ניסיתי לדבר עם האקס שיזמין מקום במסעדה לו ולכמה חברים..וזה לא הלך. אמר שאין לו..התשובה הרגילה. וטוב שלא אמר "בעזרת השם"..כי כאן הילד היה מתפוצץ עליו.אז אני צריכה למצא מסעדה נחמדה בשרון ..שלי אין מושג איך כרגע..ולעשות לו הזמנה כזו ממש לא בסדר. שהוא לא עושה כלום ..האבא..

../images/Emo13.gif אני דווקא איתך בקטע של הגיל...

אבל אני לא שיפוטית לגבי אחרים גם אם הם במקום אחר... אם הוא "יוצא" עם צעירונת.. זה באמת לא זה. אמרתי לך, אני מדברת מתוך ניסיון של ילד בן 20... (כשגם הילדה בת 20) בכל זאת יש איזשהו הבדל... לגבי מסעדה בשרון? יש המון מיוחדות. בית היין בקיבוץ מעברות, ביסטרו במושב שדה יצחק, טורקיז במושב בית יצחק זינגרס במושב בורגתא מקום בלב ברעננה יש המון המון מדהימות בהרצליה.. תלוי איפה בשרון, תלוי מה התקציב, תלוי מה הסגנון.. וגם .. את יכולה להריץ חיפוש בעצמך... * ולגבי האבא?.. זה בטח לא יעזור לך אם תחשבי שהוא לא בסדר או כן בסדר.. הרי לא תשני אותו.. אין מה לעשות.. זה "נתון" עובדתי שהוא מתנהג כך ולא אחרת, נתון שיש לקחת בחשבון כ"ככה זה" ועל פי זה לתמרון ולהסתדר...

מיכלי..

מה יהיה איתך? ש'לי מבקשת ל 16 המתוקים שלה רשיון על אופנוע, קעקוע, טיסה...את..את תקני לו את זה :)) אה.. הגעתי :))

קודם כל פורשת שטיח אדום

הוא ביקש רשיון לטוסטוס..אמרתי לא. קעקוע..אמרתי לא. עגילים בגבות אמרתי לא. בכל זאת עשה. כל השאר..הצעתי לו מלא הצעות. עדיין חושב. אך לא הייתי שולחת ילד בת 15 עם הבן שלי לצימר ...אה אה..ממש לא.

חן חן יפתי..

לא חשבתי אחרת...שניה אנעל את הנעל האדומה :)) צימר.....15....ילד... לא ממש לא. אבל אותי כן...אותך כן... וביחד עם ברונהילדית כפרע, זו בהחלט תהיה חוויה מתקנת, עכשיו אני מבינה למה היא התכוונה שם...|הולכת להוציא את הלינג'וריי| ני לא מציעה לה כלום, היא עושה הכל לבד:))) בכל זאת... 16... קרדיט לראש שלהם. אצלה זה יבוא במסיבה עם בלוניאדה חמולה ודיג'יי... לגביי ה"מתנה" אני עדיין מנסה לגייס ת'כספים.. היא חושבת על אופנוע BMW.... אני קונה לה את הדגם המשופר מהמדף של טוייס אר אס :))))

פעם ביקש פרארי

קניתי לו על מחזיק מפתחות וגם זה עלה יאמבה. לגבי הצימר נורא מתאים לי..אבל שמעתי קר אצלכם..אני בעונה היבשה עכשיו..מתאים לי לשבת על המרפסת ולהסתכל על המרינה....הרבה חאטייארים עם יאכטות. מה לא מלהיב במיוחד שיורדת לטייל שם..נו.. חוץ הברונהילדה כבר התכסחה איתי השבוע מספיק... עכשיו שי ג'ננה אחרת הצעתי לה עישון רוחני..אבל לא הסתגרה על זה.

למעלה