עזרה

אביתר8

New member
עזרה

אני אביתר, ואני צריך לארגן טקס "השבעה" אכזרי ומפחיד לילדים בגיל 10 (אבל אמיצים לגילם) אשמח לרעיונות ודוגמאות, אני בטוח שהפורום יצירתי ואני די נואש. תודה מראש, בהערכה , אביתר.

מיכלצי

New member
די אכזרי?

לפני שנה הייתה לי משאלת לב לגרום לחניכים לא לרצות להגיע לפעולות. זה מה שאתה מנסה לעשות?? מספיק איזה משהו מרגש ושונה שכזה. נגיד אנחנו הובלנו אותם בעיניים מכוסות לתוך חדר שאליו נכנסו אחד אחד ושם כל אחד חתם על השבעה משותפת על בד בעזרת טביעת יד, וכשכולם היו בפנים הם שתו איזה משקה ששכחתי את שמו. יש כחול וירוק, זה חביב. אפשר לארגן להם משהו שהם יקחו אתם הביתה, ולא כלל קבוצתי.

אצלנו עושים...

מכניסים אותם לחדר חשוך (במקרה שלנו לבית ערבי ישן..) וכל הדרך זורקים עליהם קמח, ביצים, אדמה לא יודעת כל דבר.. עד שהם מגיעים להשבעה ונשבעים בדם של הפרה האדומה או משהו.. ויש מקומות שמטפטפים עליהם שעוות נרות וכל מיני שטויות..

spraizler

New member
אני אומר

תן להם ללכת על 20 מטר שבהם אתה מפזר או זכוכיות או גחלים בוערות. אחר כך הם צריכים לרוץ כ100 מטר, כשמרביצים להם בדרך. מי שישרוד הוכיח את עצמו והוא ראוי להתקבל. סתם אממ. אתה בטוח שאתה רוצה לעשות אכזרי? לא יודע אם זה מתאים וישיג את המטרה, ואפילו אם הם נראים אמיצים אין לדעת איך הם יגיבו. וכנרת מה שאתם עושים זה ממש זוועה ואני לא מבין איך עדיין אף אחד לא אמר לכם שזה לא בסדר לעשות את זה לילדים בכתה ד'.

fate spinner

New member
קצת רעיונות

תוביל אותם עם עיניים מכוסות (בחושך כמובן בן השאר) במושב תעשה הרבה סיבובים, שיעלו מדרגות ירדו מדרגות ילכו על כבישים אדמה חצץ עד שהם לא יודעים איפה הם. תסיים את המסלול במועדון או במקום בנוי אחר, תעצב אותו ככה שהם לא יודעים איפה הם (שלאי יהיה סיכוי, בדים על הקירות ריהוט שהם לא מכירים תמחק כל סימן זיהוי אפשרי, בפנים שיהיה חושך מוחלט חוץ מכמה נרות. תהיה אתה או מישהו אחר מהצוות הדרכה (או הכי טוב איזשהו מדריך מבחוץ שמוכן לבוא לעזור והם לא מכירים) לבוש בצורה מפחידה אם איזשהי מסכה (לא משהו שיהפוך לבדיחה) אבל משהו שיעניין אותם כל הזמן מי זה. שם הם יצטרכו להישבע שיטבלו את היד שלהם במים עם קרם אדום וגואש אדום שיראה כמו דם ויחתמו עם האצבע. אחריי ההשבעה תחזיר להם את הכיסוי עיניים ושוב תוביל אותם במושב עד שהם לא יודעים איפה הם (הפעם מסלול יותר קצר) ותסיים את המקום בקומזיץ שיוכן מראש (צ'ופר כזה, שהם לא יצטרוכ להכין). שם אפשר גם אם רוצים שכל אחד יכתוב פחד שלו מהשנה או ציפייה ולעשות איזה טקס ולזרוק את זה לאש. שיהיה בהצלחה

Nממ באדמה משוגעת

הם חטפו אותם באמצע הלילה, שמו להם שקים על הראש ולקחו אותם לבית הקברות, זרקו אותם לתוך בור של קבר כדי שיתלכלכו קצת בבוץ, דקרו להם את האצבע כדי לחתום בדם, ורק אז הורידו להם את השק מהראש. רוצה?

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאוי גאד.:S

וואי, זה ממש מטומטם לעשות דבר כזה.:S אומללים הילדים.:(

למעלה