עזרה

caliban

New member
עזרה

אני במצב ממש זוועה ואין לי למי לפנות אולי אתם תוכלו לייעץ לי אפאחד לא'דע מה המצב שלי אפילו לא ההורים שלי לא יודעים, התרחקתי מכולם ומאלה שקוראים להם החברים שלי נשאר לי חבר אחד על חברה אי אפשר בכלל לדבר כל מישי שהייתה לי התרחקה ממני בגלל האי תקשורת שאני כמעט לא מדבר אבל אני לא אשם, לא נשאר לי כלום פשוט כולם. הדיבור שלי בכלל בזמן הזה גרוע שזה הורג אותי אני אחרי צבא וכבר עבר חצי שנה ואני לא מצאתי את עצמי אני יודע שבחיים אני לא יוכל לעבוד בעבודת שירות לקוחות המסקנה שאני לא יעשה כלום בחיים שלי אני עדיין תלותי בהורים שלי בכל הקשר של הדיבור אני לא מרבה לצאת מהבית כי אין לי עם מי ובכל מקום שאני הולך אני מרגיש רע ולבד ו"אי יכולת" לתקשר עם אנשים אני שונא את עצמי לא מגיע לי לסבול פאקקק!!! אם אני חושב על זה אין לי בשביל מה לחיות אני סתם חיי אולי נולדתי בשביל לסבול אלוהים גזר את דיני ככול שהזמן עובר המצב שלי ניהיה יותר גרוע זהו אני מיואש איבדתי כל תקווה עם הדיבור וכל החרא שמסביב אני לא יהיה אפעם מאושר מצטער על המגילה

הרגשה מוכרת מה אתה חושב שרק אתה

סובל מזה?גם אני עברתי תקופה ממש קשה כשפיטרו אותי ישבתי בבית 3 חודשים שום דבר לא היה מתאים לי וגם ברעיונות עבודה לא הייתי מוציא מילה מהפה כי היה לי תקיעות איומות.אבל זה לא סוף העולם ידידי העיקר זה למצוא עבודה ואחר כך ידידים.אני מציע לך לא להתיאש קודם כל אתה תראה שהכל יבוא לאט לאט יש לך מזל שאתה גר עם הורים שלך למה לי לא היה לי המזל הזה ונכנסתי למינוסים עד שמצאתי עבודה.ואתה לא מתאר כמה הייתי מעשן הייתי טובע ותוך עשן סיגריות.אין מה לעשות המצב חרא בכל תחום>מה שהיה לי מוזר שהדיבור שלי הדרדר המון ואפילו שהייתי מתרגל לא יכולתי לתפקד.בייתי בדיכאון עמוק אני מודה>אבל יצאתי מזה בזכות הכוחות הפנימים והראתי לכולם שאני כן יכול>מה שאי מציע לך זה לא לוותר ולהדיג יש לי גימגום וזהו אין עבודות כאלה אני אומר לך יש המון עבודות שמכחות לך אני לא צוחק יש המון חפש בכל מקום>אני לא יודע על איזה תחום אתה רוצה ללכת> ולגבי חברים הם יבואו מה שקורה שאולי באמת אתה לא מתקשר הרבה בתופקה הזאת בגלל הלחצים האלה אבל אתה תראה שזה יעבור בקרוב.בכל זאת אם אתה צריך עזרה אני כאן תגיד לי איפה אתה גר ומה אתה מחפש.ואני מציע לכולם כאן כל הפורום הזה שיעזור לבן אדם הזה כי בשביל מה אנחנו כאן?אלא עם לא לעזור.אנא מכולם תגיבו תגיבו תגיבו

shuky63

New member
תשמע caliban

אם היה אינטרנט ופורום גמגום לפני 21 שנה כשהשתחררתי מהצבא היית עושה לי חיים קלים כי הייתי פשוט עושה העתק הדבק מההודעה שלך להודעה שלי וחוסך לי הרבה כתיבה. השחרור זו הנקודה הכי קשה בחיים של כל אחד כי עד אז בבית ספר ובצבא מישהו קבע לנו מלמעלה מה לעשות והקשרים החברתיים היו בתוך המערכת שהיינו בה.אחרי הצבא צריך פתאום להחליט לבד מה עושים וגם לא כולם עושים אותו דבר.כל אחד הולך לכיוון אחר אז זה יכול ליצור ריחוק מהחברים הישנים. קודם כל תתחיל לדבר.אם אתה לא יכול בחוץ,תבוא לאמבי לדבר.יש שם אנשים שצריכים אותך.אנשים כמוך שרוצים לדעת שהם לא לבד בתחושות שלהם ואנשים כמוני שרוצים שתשקף להם איזה התקדמות גדולה הם עשו ב20 שנה האחרונות. תבוא מחכים לך.

caliban

New member
ממש תודה על העידוד

אני גר ביבנה וזה מסובך להגיע לרמת גן הייתי רוצה לראות מזה אמבי אבל .... :)

a m n o n 7 7

New member
זה ממש לא מסובך להגיע לרמת גן

מה שאתה צריך לעשות זה לעלות על הרכבת ביבנה ולרדת בתל אביב מרכז והמקום מפגש נמצא בדיוק 5 דקות הליכה מהתחנת רכבת וגם בחזרה אין לך בעיה כי יש לך גם רכבת חזרה אני מגיע מאשקלון באותה רכבת אז אם תרצה תפנה אלי בפרטי ונחליף טלפונים וניסע ביחד

שמחה99

New member
אלירן,

באמת מגילה עצובה... אני מצטערת שאתה מרגיש כך... מי אמר שאתה צריך לעבוד בשרות לקוחות? זו עבודה נורא מעצבנת. מי צריך את זה בכלל? אין עבודות אחרות חוץ מזה??? למה אתה מוכשר? בטוח מישהו ישמח לנצל את הכישרונות שלך ולהעסיק אותך במשהו שיעניין אותך. צריך רק סבלנות ורצון לחפש... אולי לימודים? לא זוכרת אם שאלתי אותך: מה עם טיפול טוב? מה ניסית? עם כל כך הרבה כוח רצון, תוכל לשפר הרבה... בטוחה! אני מאמינה שאתה רוצה טוב, יש לך תקווה, אתה רוצה חיים בריאים ומספקים. כשאנחנו נוברים ברע וחושבים עליו יותר מידי, שוכחים שאפשר לשנות, אפשר לעשות שיהיה יותר טוב. היה איזשהו שלב שהחלטתי שדי! מפה אני מסתכלת רק קדימה. עם מבט לעתיד, לטוב, להצלחה ולא חושבת על שום דבר אחר. זה גם משהו שעוזר בפועל (ללמוד, לעבוד וכל דבר), ככה יכולים להשיג דברים, גם משפר משמעותית את ההרגשה וגם משפר את רמת הגמגום ואת התעוזה לדבר גם כשלא כל כך הולך... אז שיהיה בהצלחה, אמיגו! ו--- אל תשכח לספר מה עשית כדי להתקדם לעבר חיים טובים יותר... הכל בידינו! הרי אף אחד מאיתנו לא רוצה להצטער על מה שלא עשה...

אני חושב שאנחנו צריכים לעזור אחד

לשני לא רק בתמיכה אלא במעשי לשאול אנשים האם צריכים עובדים בטח יש כאן הרבה שיודעים על איזה משרה פנויה ולהציע לבחור.כל אחד מבין את הבעייה הזאת המקום עבודה זה המקום שהכי נוחכים בו חוץ מהבית ולכן זה מצב שהכי מדברים ביום יום. לפי דעתי אתה תמצא עבודה מהר מאד רק אם יש רצון לעבוד כמובן>וכל השאר יבוא.אבל רק שתדע בכל מקום יש האנשים הטובים הרעים המלשינים והפרוטקציונרים ולא תשנה כלום.מה אני רוצה להגיד לך>אל תפחד מכלום>כל מקום דומה לכל מקום. ואני מקווה שחוץ מתמיכה בפורום כאן נשיג יותר דברים

a m n o n 7 7

New member
אני מבין אותך מאוד אבל...

אתה עוד צעיר ולצערי תצטרך ללמוד לחיות עם הגמגום כי אין מה לעשות זה חלק מהחיים שלנו

shuky63

New member
תראה,אם לא תעשה כלום בשביל עצמך

גם אז בעוד 20 שנה אתה תראה שאפשר לחיות חיים שלמים ורגילים עם גמגום. ההבדל הוא שאם תעשה דברים בשביל עצמך אתה יכול לעבור את התהליך הזה שמעצמו יקרה תוך 20 שנה בתוך שנה שנתים גג.

למעלה