עזרה..

עזרה..

אם היה לי צו ראשון בפברואר וחודש שעבר התקשרו אלי לאימות נתונים ועידכנתי אותם שאני עושה בגרויות שמקודם לא עשיתי..[ספרות,היסטוריה,אזרחותואנגלית 5 יח"ל מקודם זה היה3] אז יש מצב שזה יעזור וישפיע על הקב"א או שהקב"א כבר נקבעה? תודה

איך?

הרי יש את הדפ"ר שהוא ציון השכלה על שנות לימוד ועל בגרויות.. וזה חלק מהקב"א..

הדפ"ר זה לא השכלה.

הדפ"ר זה המבחנים הפסיכוטכניים מהצו הרשעון. ההשכלה זה הצה"ר(ציון השכלה ראשוני), והוא מהווה כ17% מהקב"א אצל זכרים, וכ40% אצל בנות המין החזק.

Amit Remmus

New member
קשה לי איתכם.

איך זה שאני מאבחנת פסיכוטכנית ובכל זאת תמיד אתם יודעים יותר ממני על כל החישובי קב"א? 4 חודשים של קורס ירדו עכשיו לטמיון.

מממ

מאבחנת לחשה לי באחד הלילות שעשינו ביחד שלהשכלה כן יש חלק בקבא. הייתכן? את בטח לא תעני בכנות כי לא בדיוק מותר לך, אבל בכז...יש הטוענים שזה כן חלק ממנה

Itamarro

New member
לא ולא

הקב"א שלך נקבעה כבר. חוץ מזה, הצה"ר, שהוא מרכיב בקב"א, נקבע לפי שנות הלימוד/בגרות מלאה, לא לפי כמה יחידות. במידה וקודם לא הייתה אמורה להיות לך בגרות מלאה ועכשיו תהיה לך אז זה שונה.

אה באמת? :/

אבל פשוט מקודם עשיתי ממש מעט יחידות ועכשיו רק חסר לי לשון והבעה 2 יח"ל בשביל בגרות מלאה[מבחינת היחידות יש לי בסיבות 25 אבל זה חסר כי זה חובה..]..קצת מבאס שזה לא יעזור..אבל תודה על התשובה. ורגע,אם הצה"ר הוא 40% אז עד כמה זה שאין לי בגרות מלאה יכול להשפיע על הקב"א? [נגיד קב"א 53-54..בטוח אין לי.?]

mevin inyan

New member
דחיית צו ראשון

אם דחיתי המון פעמים צו ראשון וקיבלתי איום בצו מעצר, זה משפיע על הקב"א, או על משו?! עוד שאלה, אם יש לי נתוני עיניים מרופא אזרחי,יש אפשרות לבדוק מה ההשפעה של זה על הפרופיל,לפני ששולחים לצבא?

Amit Remmus

New member
...

א' זה לא משפיע על הקב"א. ב' לפי מה שאני יודעת משקפיים זה סעיף,זה לא מוריד פרופיל.אבל אני מניחה שכמו כל דבר זה תלוי בחומרה של זה. בכל מקרה, עדיף שכן תצהיר על כל דבר כדי שלא יהיו פאקים.

almogas

New member
למה לא משפיע?

לדעתי זה כן משפיע..זה מראה נכונות לשירות בצבא.. בן אדם שלא בא כמה פעמים מראה שלא בא לו להתגייס.. ולכן זה נראה לי שכן מוריד את הקבא

למעלה