עזרה

עזרה

היינו חברים מאוד טובים. רבנו על שטות(אבל ממש שטות), ולאחר כמה ימים שלא דיברנו, החלטתי לעשות "סולחה", טילפנתי אליו(כמה פעמים), אבל הוא לא ענה, שלחתי SMS והוא בחר להמשיך להתעלם... כל החג נהרס לי בגלל זה, חבר מאוד טוב, נהפך פתאום לזר/שונא שלי רק בגלל ויכוח קטן קצר ומאוד דבילי... אני לא יודע מה לעשות... מה שכן, יהיה לי קשה להתמודד עם זה במידה והקשר שלנו יתנתק.... אני חייב עצות מה לעשות! חבר אחר אמר לי שזה קורה לחברים הכי טובים, שהם רבים ומנתקים קשר בגלל שטויות ושלפעמים אחרי תקופה מסויימת הם חוזרים לדבר.. הוא גם אמר לי שאולי הוא צריך "זמן"... ואני לא מבין את זה, למה הוא צריך זמן?!?!? זה לא שאני חברה שלו או משהו... כואב לי שחבר שאני מוכן לעשות הכל בשבילו, לא מתייחס אלי בכלל....

nutmeg

New member
טוב, נו

זה קל תגיד לו - צ'מע מבחינתי זה היה ממש ריב-על-שטות כל העניין הזה והייתי שמח לחזור לסדר היום. אני פה אם אתה מוכן גם לעבור לסדר היום". וזהו עכשיו הכדור בידים שלו והוא זה שיחליט אם לעבור לסדר היום או לא. אתה לא יכול לחייב אותו - רק להגיד לו שאתה מוכן, ומוכן לחכות.

אבל

יש בי עוד הרגשה של כעס שאני רוצה ללבן איתו דברים: 1. הנושא שרבנו עליו- הוא התחיל לכעוס עלי סתם
אני רוצה לדבר איתו על העניין הזה שזה לא יקרה שוב. 2.העניין שבערב ראש השנה הוא לא ענה לי לטלפון
דבר שגובל ברוע, חבר טוב שלך מטלפן וככה אתה מתעלם ממנו????

nutmeg

New member
ומה תעשה לו?

הוא לא רוצה ללבן ולא רוצה לדבר ומתנהג ככה - למרות מה שאתה חושב על אנשים שמתנהגים ככה. זו המציאות. אתה לא יכול לגרום לו להתנהג כמו שאתה רוצה - הוא יתנהג כמו שהוא רוצה. החדשות הטובות הן שאתה גם יכול להתנהג כמו שאתה רוצה. אם אתה לא מוכן לשחרר את הנושא הסתמי עליו רבתם סימן שהוא עדיין לא סתמי בעיניך ואתה לא מוכן לעבור לסדר היום. כשתהיה מוכן, תגיד לו ותחכה. בלי ללבן, בלי לסגור בלי להטיף ובלי להוכיח - ככה עוד יש סיכוי שתחזרו לאיזה שהוא קשר. בינתיים אני ממליצה לך להחליט מה יותר חשוב לך: החברות איתו, או להוכיח לו שהריב היה טפשי ושככה לא מתנהגים כשחבר מטלפן.

למעלה