עזרה!!

• פותח הנושא Mor L
  • פורסם בתאריך

Mor L

New member
עזרה!!

מה מספר הפרק של היום בסאקורה??? אני מקליטה כל פרק שיואה נמצא בו ודווקא היום חשבתי שלא יהיה איתו!!! אני חייבת להורד אותו!!! בבקשה!!

Titush Black

New member
אין כמו יואה ../images/Emo8.gif

שאלה.. למישהו יש מושג מה מספר הפרק שסאקו בוכה לסאיו?
תודה מראש. תיתה

Mor L

New member
אני עדיין לא מאמינה

שלא הקלטתי את הפרק הכי יפה של יואה אני אצטרך לחכות עכשיו שכל הסידרה תחזור מההתחלה כדי להקליט את הפרק שוב
ודרך אגב לפרק 66, הוא בכלל לא אמר משהו כמו חבר נפש סאקורה שאלה אותו אם יש מישהו שאכפת לו יותר מכל אדם אחר הוא ענה שכן היא שאלה אם זה טויה והוא אמר כן ושהוא אמר שהוא לא יודע אם טויה מרגיש כמוהו, וזה הכל מישהו זוכר (אני מאמינה שכן) איך זה הלך בעברית?

Ruby Moon

New member
זה דומה לפי מיטב זיכרוני^^

אבל זה איפה שהוא בין הקלטות של סאקורה בעברית אז...^^'

בעברית

ערוץ הילדים לא שינו את התקצירים שלהם מהשידורים בעברית ליפנית אז כתוב בתקציר בערך מה שהוא אמר לה בעברית. הנה: פרק 66 - האדם שסאקורה מחבבת במיוחד סאקורה מתוודית בפני יוקיטו על אהבתה אליו והוא אומר לה שהיא אוהבת אותו כמו בן משפחה. הוא מספר לה שהוא לא מאוהב באף אחד אבל יש לו חבר נפש שיקר לליבו.

Mor L

New member
אבל פה

מה שאמרת בעברית זה שינוי ענקי לעומת היפנית טוב אני מניחה שהם לא יכלו להגיד בגלוי את זה בדיבוב לילדים קטנים.... בכל מקרה בפרק 67 הבנתי באופן סופי שיואה הומו לגמרי (לא שיש לי התנגדות ^^) תמיד ניחשתי, אבל היום זה הובא על ידי קרו באופן ברור שיואה מאוהב בקלאו ריד, כשקרו דיבר על הקשר ביניהם. והעובדה שיוקיטו מאוהב בטויה מראה שליואה/יוקיטו יש נטיות חד מיניות לא משנה באיזו צורה הוא לובש/ ומה יש לי להגיד על זה? שהיאואי יכבשו את העולם!

Titush Black

New member
><

זה היה די ברור שיואה מאוהב בקלאו. הוא מסרב שסאקורה תהיה השליטה שלו כל עוד היא לא לובשת צורת בחור
חח סתם. אבל ראו שיואה קצת מחבב את טויה, לפחות אחרי שהוא נתן לו את הכוחות שלו

למעלה