עזרה...

צומיש

New member
עזרה...

שלום לכולם ... אני מחפשת מקום לחגוג את היומודלת שלי לאנשים בסביבות הגיל 23 -30 עדיף שלא ממש יהיה מסעדה כי זה שישי בערב וכולם כמעט יהיו אחרי אוכל.. וגם שתייניפם אנחנו ממש לא וגם לרקוד לא בא בחשבון.. פשוט חלק לא אוהבים.. והכמות אנשים בערך 10 אז מה נשאר?? בשביל זה אני פה?? ועדיף בלי מינימום.. ומקום נחמד.. באיזור המרכז. או השפלה (רחובות ראשל"צ ונ"צ) תודה

Yo-man

New member
נראה לי שמה שאתם צריכים זה 'זולה'

* 'זולה' אינו שם של מקום אלא של מצב רוח
מקום שאפשר להישפך בו ושמגישים בו גם בירות, גם קפה וגם אוכל למי שהצליח לחמוק מארוחת שישי משפחתית. יש מקום כזה שאני לא זוכר את שמו בארסוף (ליד שפיים). זה בית קפה אבל יש בו גם אלכוהול וגם סנדביצ'ים טובים. יש עוד הרבה כאלה אבל מאיזו סיבה אני לא זוכר אף אחד... מקווה שהחברים ישלימו אותי בקרוב

צומיש

New member
אולי...

יש זולה בראשל"צ אני מחפשת יותר באיזור של ראשון.. ובינתיים לא השלימו אותך לצערי

נחמנית

New member
וייצמן 22 בנס ציונה

על המרפסת בקומה העליונה. מרום מאוד נחמד. בית קפה ידידותי. אולי גם קפה פולה בראשון יסכימו לקבל אתכם בלי מינימום - יש להם שטח די גדול. יכול להיות גם שקפה ג'ו, קפה הלל ודומיו בראשון, אבל נראה לי שהם לא בכיוון שאת מחפשת

SimpleAim

New member
נדמה לי שמדובר על "מקום בארסוף"

מדובר במין אוהל משודרג עם ישיבה נינוחה שמגיש בעיקר תפריט של בית קפה. ישבנו שם לפני די הרבה זמן כך שייתכן שהמקום עבר שינויים ותהפוכות מאז. אישית אני מאוד לא מחבבת את המקום בגלל הדרך העקלקלה והלא משולטת בדרך אליו (דרך פאה של שדה חקלאי) זה אפילו יותר גרוע מהדרך לחנדל'ה. אגב, בהזמנה מראש, מניסיוני, רוב המקומות ידרשו מינימום עבור קבוצה של עשרה אנשים. (הרבה כאב ראש בלשרת שולחן כזה, תופסים מקום)

incognito1980

New member
"מקום בארסוף" הוא בינוני מינוס

הייתי שם לארוחת בוקר מאוחרת. המקום יפה, האוויר צח, השירות חובבני והפיצה הגיעה שרופה לגמרי. אני מאלה שלא נעים להם לבקש להחליף, אז אכלתי חרוך ותהיתי, איך לא מתביישים להוציא מנה כזו מהמטבח.

S i g u r R o s

New member
אכלת חרוך ותהית ?

בתיאבון. איזה כיף ומשעשע שיש פראיירים בחיים, אה?
מצטער..המשפט שכתבת הוא ללא ספק אחד הרופסים ומהתמוהים שבהם. באת למסעדה, שילמת ממיטב כספך, את אוכלת.."חרוך" [או במלים אחרות וסליחה על הביטוי חרא] ו"תוהה" ?! נו באמת..
.. קשה לבקש שיחליפו לך את המנה ? התנהגות כזו, אפרופו תהייתך, משרתת את התהיות הבאות.

תלתלית

New member
הם לא מתבישים

משום שאכלת את זה, ואם אכלת זה אומר שזה בסדר להוציא כזו מנה שוב. אני אכלתי פעם לזניה נוראית בקפה בסביבות רעננה, אחראי המשמרת לא הבין למה אני מפרקת אותה לגורמים. כל חלק ממנה נראה היה כאילו הוכן ביום אחר. וזה גם מה שאמרתי לו. המנה הוחלפה ללא מצמוץ.

ננה f

New member
אני מסכימה

אם לא נחזיר המטבח ימשיך להוציא עוד כאלה...

למעלה