עזרה !

tali44

New member
אויי תודה....

ההוט האלה מתים על "בני וג'ון" זה כבר הפעם השלישית שמשדרים את הסרט הזה מתחילת החופש! וגם את היו זמנים במקסיקו הם שידרו בחופש, וגם את גילברט שידרו איזה 3 פעמים או פעמיים... ואת חלון סודי גם פעמיים.חחחחחחחחחח ודרך הגב, היום יש היום סרט צרפתי של וונסה בשם -"קרקס אטומי" ,בערוץ HOT FUN , בשעה 21:45 ומחר בבוקר יש בטח שידור חוזר למי שלא מתחילה , אבל אני מתחילה מחר את הביה"ס אמנם לא ללמוד אבל בכל זאת........... אז למי שרואה שתגיד איך היא משחקת שם... (באמת חפרתי......
)

dark fairy14

New member
../images/Emo207.gif לא קשור...

הרגע חזרתי מהלונה פארק, ונכון שזה לא קשור לג'וני אבל הייתי חייבת לפרוק את זה... עליתי פעם ראשונה על האנקונדה!!!!! הייתי עם ידיד שלי ואחותי, ששכנעה אותי לעלות על זה, וזו הפעם הראשונה שאני עולה על רכבת הרים עם לופים... היה כל כך שווה בכלל, אני ממליצה לכל מי שהולכת ללונה פארק שתבוא בלילה ושתעלה על האנקונדה, כי אולי זה מפחיד מרחוק אבל אחרי שעולים על זה,רוצים עוד הפעם!!! וואו...חפרתי, אני מקווה שלמישהו יש כוח לקרוא את זה....

nitzan s

New member
חחח אני שמחה שנהנת =]

גם אני הייתי השבוע בסופרלנד ובפעם הראשונה אחרי הרבה מחשבות ואחרי שתגברתי על הפחד עליתי על הקומבה (כמה דרמטיות) והיה כיף =]

אורושהה

New member
חח וואי כיףף רצחח :)

עליתי עליו גם הלילה בכיתה ה' חח אני זוכרת את זה :p היתי בת 10 D: אני חולה על המתקנים האלהה! יש גם עוד מתקן שהופך אותך גם מפחיד :p

למעלה