עזרה

עזרה

כשאני מאוננת, אני מגיעה לשלב שאני מרגישה זרמים/ויברציות בגוף, ולאחר כמה שניות שאני מרגישה ואתם, הם פשוט נפסקים, ואני לא מצליחה להגיע לאורגזמה.. יש למישהו רעיון איך אני יכולה לעבור את הזרמים האלו ולהמשיך הלאה בדרכי אל האושר? ויש למישהו מושג מה הזרמים האלו אומרים?

זיגזג

New member
לא יודע.. שהנשים יענו.. אבל...

חייב לשאול!!!!!!! על מה לעזאזל חשבת כשבחרת בניק הזה?!?

אתה יודע

שיש דבר כזה פר סקוטי, והוא קצת נראה כמו תאו? סתם פיסת אינפורמציה שעליה ישימו לי תמונה של שקל.......

יאירוש 8

New member
ועוד שאלה

למה לאונן? אני זמין כל היום והלילה אם את שווה אני יעשה לך טובה, באמת...

אם את שווה, אני אעשה לך טובה?!

מאיפה הפלצת את המשפט הגועלי הזה.. ועוד משהו: אעשה ולא יעשה.. (אני פשוט מקבלת אחוזים מפורום לשון ודקדוק נכון)...

daniella1980

New member
מוכר מהעבר:)

רבים היו הניסיונות שלי להגיע לאורגזמה לבד, וגם אני חוויתי את הזרמים והתחושה שמתקרבים לשיא, עד כדי ממש תחושה מטרידה מאוד של גירוי שלא מגיע לשיאו- וזה עובר, נעלם בלי שום שיא. קודם כל אני אומר לך שאת מאוד מאוד בכיוון, את מגיעה לגירוי פיזי גבוה סביר להניח, המון דם מתרכז בדגדגן ואת בטח מרגישה זרמים ועקצוצים שאם אינם מתנפצים אל השיא, הרי שהם יכולים להיות אפילו מציקים ולא נעימים, ובטח התחושה מבאסת קצת אחרי זה, שכמעט הגעת.. אבל לא. לדעתי מה שחסר לך זה גירוי מנטלי בין השאר - על מה את חושבת כשאת מאוננת? אולי תנסי להריץ בראש, תוך כדי עצימת עיניים ונגיעה בעצמך, תסריטים שמאוד מאוד מגרים אותך? המוח הוא מאוד דומיננטי בכל אורגזמה, ובעצם המקור שלה הוא בראש. תנסי לשקוע בפנטזיות שמגרות אותך, ולגעת בעצמך באופן שהכי נעים לך. מנסיוני מגע מאוד אינטנסיבי לפני השיא יכול לגרום לפספוס שלו, לפחות מנסיוני, אולי כדאי להאט את התנועות כשהגירוי חזק מאוד, להאט אותן, להעמיק אותן ולהתרכז בתחושות, כשאת מרגישה שאת קצת לפני. אולי פשוט להקשיב לגוף שלך, כי זה מאוד אינדווידואלי. זה מה שעולה לי בינתיים.. את יכולה אגב לנסות לעבור לאמבטיה ולהעזר בזרמים מהברז.. יש כאלו שזה ממש עוזר להן ויותר אפקטיבי מהאצבעות.

למעלה