עזרה

• פותח הנושא opal7
  • פורסם בתאריך

opal7

New member
עזרה

אני צריכה עזרה בחיפוס מידע על ryan sheckler . מה הגובה וכו, תודה

K I K I2

New member
חחחח..

תקלידי את השם שלו בגוגל.. תמצאי בדיוק את מה שאת מחפשת.. (יש לו אתר) וחוץ מזה.. הוא מעצבן..

msn1

New member
תאכלס יש לו את סטייל שמוציא דם

מהעיניים כשאתה רואה אותו זה שהוא קטן יחסית זה כבר מזמן לא תירוץ לו חרא סטייל, מייקמו ושון מלטו הן דוגמה לילדים שקטנים ממנו ונוסעים כל כך הרבה יותר יפה ונקי ממנו, אותם באמת כיף לראות הוא גם לא טוב במיוחד, דרופים ענקיים זה לא חוכמה כל כך... רק להיות דפוק בשכל...

TruGanjaman

New member
ראסמי!

הוא נוסע מגעיל... תראה נגיד את נייג'ה יוסטון...איזה כיף לראות אותו נוסע... (דרך אגב אני חדש פה)

אבל הם מגודלים אחושרמוטה זה עוזר

להם להיות סוסים וריין שקלר לא מפותח אבל יותר גדול מהם אז כמו שאמרת הוא יוצא גיי בסוף.

msn1

New member
למי אכפת כמה הוא לא מפותח

זה המבנה גוף שלו, כולו עכשיו בודי בילדר מפתח שרירים וחרא כזה חח אני חייב למצוא את התמונה הזו

בסדר לא אמרת שום דבר נגד המילים

שלך רק הוספתי קצת דעות וריין שקלר גיי וכל הסקייטרים בארה"ב חושבים ככה ושונאים אותו הספונסרים הקודמים כי היה לו חבר והוא דפק אותו במחסן והוא עושה לכולם שם של גייז והספונסרים שלו עכשיו זה חברות ילדים,חברה כמו בייקר או זירו בחיים לא תיקח לשורותיה איזה גיי כמו ריין שקלר והיה להם הזדמנות פשוט הוא גיי מז**ן בנים ואומר שיש לו חברה אבל זה חבר ויש ת'ילדים האלה שיגידו לך "וואיי כמה הו מזיין" אלה הילדים שמקנאים בו ומי שיגיד שאני מקנא בו אז שיגיד מה איכפת לי. שיט נראה לי לא רשמתי הכול

msn1

New member
חחח אתה באמת לא אוהב אותו

חחחח אין סיבה לשנוא אותו כבנאדם חחח אבל יעני בתור סקייטר מגיע לקטול אותו רצח, שונא שסקייטרים מוערכים יותר ממה שהם שווים

למעלה