עזרה כשהיתי קטן היתה סדרה שקראו לה "הדובונים" למישהו יש תמונות של הסדרה? מישהו זוכר בכלל אותה?
R roey406 New member 3/7/06 #1 עזרה כשהיתי קטן היתה סדרה שקראו לה "הדובונים" למישהו יש תמונות של הסדרה? מישהו זוכר בכלל אותה?
ה הגקט של עליזה1 New member 3/7/06 #2 הסדרה עם העננים?? שהם עפו על עננים? יש אותה בערוץ 11 עדיין..מדי פעם ואם אני לא טועה יש תמונות של הסדרה בגלריות
הסדרה עם העננים?? שהם עפו על עננים? יש אותה בערוץ 11 עדיין..מדי פעם ואם אני לא טועה יש תמונות של הסדרה בגלריות
P porky169 New member 3/7/06 #3 כשהיית קטן?../images/Emo134.gif למה בן כמה אתה חמש? אני זוכר את זה רק מערוץ הופ בגלל שאחותתי רואה
T the saiyan prince New member 4/7/06 #4 התגובה לא כל כך במקום הנוסח של קצת אגרסיבי מקווה שלא נעלבת שהערתי לך המשך יום נפלא עידו
T thumbelita New member 4/7/06 #5 הדובונים,הדובשונים או../images/Emo181.gif../images/Emo176.gif דובוני אכפת לי?
י ילד דימיוני New member 4/7/06 #6 אוי אני זוכר! היא עדיין משודרת לפעמים בערוץ 23.. אולי אתה מדבר על סדרה אחרת אבל אני מדבר על הסדרה עם הבובות הגדולות. יענו דובונים שיש בתוכם אנשים ולא מצוייר.. יש ארבע דובונים וזה.. לזה אתה מתכוון??
אוי אני זוכר! היא עדיין משודרת לפעמים בערוץ 23.. אולי אתה מדבר על סדרה אחרת אבל אני מדבר על הסדרה עם הבובות הגדולות. יענו דובונים שיש בתוכם אנשים ולא מצוייר.. יש ארבע דובונים וזה.. לזה אתה מתכוון??