עזרה..

chupetin

New member
עזרה..

להיות בארגנטינה חודש בתאריכים יולי-אוגוסט זה ממש נורא? מבחינת מזג האוויר?זה קור נסבל ואפשר לטייל בכל המקומות איך אני משכנעת את אמא שלי שאפילו החורף מאתים לטיול בארגנטינה למרות שהיא סובלת מקור? מי שלא היה בארגנטינה עדיין יכול להסתדר שם בכוחות עצמו? כמובן עם עוד אנשים...אבל לא מקומיים..

אלון 58

New member
עם רצון טוב אפשר תמיד להסתדר...,

ואם חם מידי,אז זה תענוג גדול,אני בטוח שלא.זכור לי שבבוקר הנחיתה בריו-דה-ז'נירו,ב-30/11/2005,אחרי שיצאנו מנמל-התעופה,הסיור הראשון בעיר הביא אותנו לחוף יפה,השעה היתה בין 10:00 ל-11:00,השעון בסביבה הציג לסרוגין שעה וטמפרטורה סביבתית,וזו דכאה אותי עם תחילת הטיול:35 מעלות צלזיוס,ואנו עוד עם ביגוד מהטיסות הארוכות,כי עוד לא יכולנו להגיע למלון ולהתארגן,זה היה רק כשעתיים עד 3 מאוחר יותר. לפי הידוע לי,אם תזדמנו לארגנטינה בחורף שלהם,והנחה שלא תרדו לדרום פטגוניה,באזור בואנוס-אירס אין אקלים קיצוני כלל,אלא מתון מאד,את ואמך לא אמורות לסבול שם,אם כי לא לקחת את דברי כ"תעודת-אחריות",כלל וכלל לא,אבל זה ידע אישי.

yaelgro

New member
פה בבואנוס חורף ישראלי

פחות או יותר. משהו כמו בין 5 ל-15 מעלות. כיף להסתובב בחוץ(באופן יחסי כן) כי יחסית אין הרבה גשם בתקופה זו של השנה.

אלון 58

New member
טוב לדעת...,

אז לא קיצוני.יש מידע איך האקלים ומזג-האויר בחורף בדרום-פטגוניה וארץ-האש?

yaelgro

New member
רגע... יש עוד את יולי אוגוסט

לפנינו. אולי הטמפרטורות יירדו עוד, מה שאמור לקרות.

מלי 13

New member
בקשר לקור..

כשטסתי לארגנטינה בחודש יולי, ירדתי מהמטוס והיה ממש קר..משהו בין 2-4 מעלות. בהתחלה זה היה מן שוק כזה כי אנחנו לא רגילים לקור כזה בארץ...אם אתה לבוש בבגדים חמים אז זה סבבה..וחוץ מזה, לפי דעתי, זה קור שמתרגלים אליו..לא היה מצב כזה שנישארתי בבית כי היה יותר מדי קר בחוץ. הקור לא מפריע לטיולים, להפך נורא נעים לטייל ב"קור הארגנטינאי" ושוב, הסוד פה זה להיות לבוש בבגדים חמים.

chupetin

New member
תודה לכולם עכשיו יש לי עוד כמה שאלו

כנראה שאני כן אטוס עם חברה ועוד 2 אנשים אבל אני וחברתי תלויות בעצמנו איתה אני נשארת משהו כמו 14 יום פחות או יותר..היא אחרי ה14 יום הולכת לשדה תעופה וחוזרת לישראל..עכשיו אני כנראה נשארת אצל חברתי מארגנטינה עוד 14 ימים ואני מציינת שאני לא מכירה אותה אישית! מה שגורם לאמא שלי לפחד ובצדק כי אני לא מכירה את המשפחה אני מכירה רק את הבחורה..היא יהודייה והיא הייתה פה בארץ עם המשלחת של "תגלית" לא יודעת אם זה ממש עוזר חח דיברנו על זה שכשאני מגיעה לארגנטינהאני מתארחת אצלה וכשהיא תגיע לישראל היא תתארח אצלי הכל טוב ויפה אבל זה לא משכנע ממש את אף אחד אז זה כבר שיכול שלי אם לקחת סיכון או לא כי אמא מצידה אמרה לי שזו החלטה שלי אבל שהיא מפחדת וחשבנו על כמה שאלות.. אם במידה והמשפחה שלה לא ניראת לי ואני רוצה לחזור לארץ יש מישהו שיכול לעזור לי הוסטלים בבעלות ישראלית? שיכולים לעזור לי עם הטיסה חזרה? מישהו שילווה אותי לשדה תעופה? אתם מכירים אנשים משם שיכולים לעשות משהו? בתמורת תשלום מה שלא יהיה..כי במידה ואני רוצה לחזור אני חייבת לחכות לטיסה הבאה שיוצאת וגם ז לא בטוח כי יכול להיות שמקומות לא יהיו לי אז אם אתם יכולים לעזור עם מספרי טלפון כתובות כל דבר אני אשמח! (= תודה מראש ותסלחו לי על זה שאני משגעת אתכם!

chupetin

New member
ועוד משהו חחח

אממ הארגנטינאים שבינכם שמכירים את הרחוב manuel a. rodriguez capital federal זה איזור טוב?

למעלה