עזרה

y o n i 8 8

New member
עזרה

שלום אני צליל ואני בת 16 אני באמת מיואשת ומרגישה רע ההורים שלי גרושים ואמא שלי בכל זאת מהמצב שבו היינו במקלט לנשים מוכות בלי כסף ובלי כלום הצליחה לעמוד על הרגליים ולקחה את כל הכוחות שלה והיום יש לנו ואנחנו בסדר יחסית עם מצב כלכלי לא טוב אבל אנחנו חיים אבל אני רואה את אמא שלי ונעשה לי רע בלב אבא שלי הוא קצת בן אדם פסיכי נכון שהם התגרשו לפני 4 שנים בערך אם לא יותר והיו גם פרודים לפני כן אבל הוא לא מתנתק לפעמיים הוא נחמד ופתאום הוא רוצה לחזור ואמא שלי כבר במקום אחר היא לא רוצה אותו בחייה כי הוא לא שפוי מאז שהוא עבר תאונות דרכים הוא מכור למשכחי כאבים והוא מזריק אותם והוא צרות עם כסף עד לפני שנה גם פחדנו שהוא יעשה לה משהו שהיא יוצאת לבלות עכשיו אני רואה אותה מהצד ואני מתוסכלת היא כבר לא מטופחת היא לא יוצאת היא עבד קמה בבוקר לעבודה חוזרת מקפלת כביסה מסדרת מנקה עושה שיעורים עם אחים שלי זה נראה לגיטמי אבל זה כבר לא היא נהפכת למרירה היא רק רוצה לשרוד היא לא רוצה להכיר גברים אפילו שרודפים אחריה ואני יודעת שהיא רוצה כי היא מפרסמת בכל מיני אתרי הכירויות היא מפחדת מעצמה היא עולה במשקל היא מיואשת אין לה כבר חלומות היא לא יכולה לקנות לעצמה תכשיטים או תיק לעבודה או משקפיים אין לה פשוט כלום היא הולכת עם סמרטוטים היא במצב נורא היא ממש בדיכאון ואני רוצה את זה מהצד אני יודעת שיש לי חלק בעניין שאני קצת דורשת אבל אני עוזרת לה המון אני גם קצת בלחץ כי אני מדריכה בצופים בקיצור אני רוצה שהיא תצא שתקנה לעצמה שתשקיע אני מפחדת שהיא תעשה לעצמה משהו כי זה כבר לא חיים היא פשוט עבד אין לה הנאות וסיפוקים אני הרבה זמן לא ראיתי אותה מחייכת וזה בן אדם שאוהב לצחוק וזה כבר ככה למעלה משנה מה עושים?? אני יודעת שרע לה כל פעם שהיא מספרת לי עולה לה דמעות בעיינים אני יודעת שאני כביכול "המבוגר" היחידי שהיא יכולה לשתף

daniela1975

New member
למען האמת מאוד כואב לקרוא

ולהבין שילדה בת גילך צריכה להתמודד ונסות ולעזור לאמה...חייבת לומר לך כל הכבוד על ההבנה והרצון העז (שהרי את בגיל שאת אמורה להתמקד בעצמך - "לחפש" את עצמך...לפתח את זהותך) בכל אופן שאלת שאלה קשה...אין לי פתרונות אבל אני חושבת שהיחידה שיכולה לעזור לעצמה זו אמך בעצמה. אם היא לא תעשה את הצעד ותוביל אותו קדימה, אף אחד אחר לא יוכל לעשות זאת במקומה. אם יש לה קושי...את יכולה להמליץ לה על גורמים חיצוניים המוסמכים בעזרה מסוג זה. חושבת שלקחת על עצמך תפקיד גדול מדי!! ויחד עם זאת מבינה את הצורך שלך לעשות זאת!! כל שנותר לי הוא לאחל לך ולאמך בהצלחה בהמשך..מקווה שהדברים יבואו על פתרונם. חזקי ואמצי ושוב כל הכבוד!!

m i c h a l i

New member
צליל היקרה

נגעת ללבי בדאגה הכנה שלך לאמך... ממש מרגישים בין המילים שאת חשה את כאבה... קראתי את הודעתך כבר בבוקר ובמשך היום חשבתי במה אוכל לייעץ ולעזור. אני מודה שלא עולים רעיונות בראשי אז אשתף אותך במה שחשבתי ואולי חלק מהדברים יוכלו לעזור... משפחה קרובה ואוהבת מאד חיזקה אותי ברגעים הקשים בחיי... גם חברה טובה או שתיים עזרו לי "לקום" . האם יש מישהו במשפחה שמודע למצבה? האם יש חברה קרובה? אולי במקום העבודה ? אני יודעת שהדאגה שלך אליה באה ממקום אמיתי וכואב אבל (ואני נזהרת כאן במילותיי) אולי את כואבת אותה יותר ממה שנדמה לך? מה שאני מנסה לומר הוא שאת וודאי קרובה אליה מאד ולכן אולי את מעצימה מעט את מה שהיא חשה. אני חוששת שאולי המצב מצטייר בעינייך גרוע יותר ממה שהוא במציאות... הייתי מעדיפה לשמוע את הדברים ממנה ולא דרכך... אז אולי תזמיני אותה להצטרף אלינו כאן לפורום?
נשמח לקבל אותה אלינו, לעודד, לתמוך ולשתף מכל הלב ולאימא שלך אני רוצה לומר שהיא יכולה להיות גאה בבת שלה

s h o o s h a

New member
לעזור לאמא

תמונת הבדידות שמצטיירת מהסיפור היא קשה ובולטת והרצון שלך לעזור לאמא נוגע ללב. אמרו לפני ואני רק חוזרת- אמא צריכה לרצות לקבל עזרה ולעזור לעצמה. היא צריכה לפנות לגורם מקצועי איתו תוכל לדבר, אותו תוכל לשתף במצוקותיה, אתו להתייעץ כיצד לצאת מהלופ בתוכו היא נמצאת כרגע. לברוח מכל אלה על ידי עבודה קשה, ניהול משק הבית והמשפחה אינה הדרך ואת אינך יכולה להיות אשת הסוד והכתף התומכת שלה. את בגיל שבו את צריכה לעצב את עצמך, אישיותך ועתידך. מבינה את הצורך שלך להיות שם עבור אמא, לתמוך בה ולשמור עליה מכל רע. ואמא צריכה לברך על שיש לה ילדה כמוך. ובכל זאת, היא חייבת לפנות לקבל עזרה ממי שערוך ומסוגל לתת לה אותה. כתבה מיכלי שאולי כדאי שאמא תיכנס לפורום ותכתוב בו. גם זו דרך להפיג את ה'לבד' ולו רק בידיעה שיש עוד נשים ואנשים במצבה שיהיו מוכנים להקשיב, לייעץ, להדריך ולתת מילה טובה וחיבוק (אפילו וירטואלי ועדין חיבוק) בשעת הצורך. את לא צריכה לקחת על עצמך את תפקיד ה"..."מבוגר" היחידי שהיא יכולה לשתף". את צריכה להיות נערה בת 16 שחווה את חוויות הנעורים. הרבה הצלחה לך ילדה שוש

y o n i 8 8

New member
../images/Emo9.gif

תודה רבה לכולכן עזרתם לי באמת להבין איפה מקומי בעניין במשך שנים אני נמצאת ביחסים של אמא ואבא אני באמת יציע לה להצטרף לפה זה באמת כמו משפחה גדולה ואוהבת והבנתי שאם אני מאושרת אז גם היא... אני מקווה שפה יעלה לה הביטחון העצמי והיא תחל לרדת במשקל {אנחנו כבר חודשיים אצל דיאטנית אני מצליחה ולה עוד קצת קשה} ושהיא תפסיק להיות פראנואידית ותבין שהיא יפה ואנטילגנטית תודה רבה צליל

ahbarfilez

New member
כמה מילים לצליל

קראתי את הדברים שלך.לצערי הם מוכרים גם לי. כמוך יש עוד המון ילדים ואני לא אומרת לך את זה רק בשביל שלא תרגישי לבד. אני אומרת לך לבוא ולהיאבק למענך ולמען אמא, ולמען עוד הרבה ילדים ואמהות. כתבי לי.

למעלה