עזרה!

עזרה!

1. פעם שמעתי שיר ברדיו שהלך משהו כמו, "טום וטלי, בעולם נורמאלי, טוב ורע לי, טום כותב לטלי, אין שלום רע ואין מלחמה טובה" או משהו כזה! מה זה השיר הזה, של מי זה? 2. לפני יותר משנה שמתעי בתוכנית של נתן זהבי (זהבי עצבני) ברדיו שיר שממנו אני זוכרת רק שתי מילים: "אופיום להמונים". עזרה אניבאדי? 3. בMTV שמעתי שיר שהולך בערך ככה: "there´s no money, there´s no possesions". מישהו יודע על מה אני מדברת? תודה דפנה

inigo

New member
אז ככה

בקשר לאופיום להמונים תבדקי פה . בקשר לשיר השלישי שהזכרת, תלחצי כאן . לגבי הראשון אין לי מושג לצערי. איניגו.

עוגייה

New member
"תום וטלי"-

שיר של...פאק שכחתי איך קוראים לה...אולי סיוון..? אני לא זוכרת שם משפחה. בכל אופן זה שיר שהיה אפשר לשמוע רק ברדיו צפון (כאילו, MIX) כי הזמרת נתנה אותו רק לתחנה הזאת. ניסיתי שנים לחפש את השיר הזה בנאפסטר ולא מצאתי גירסה מלאה, אני לא בטוחה אם יש את זה באקזה, תחפשי "תום וטלי" או "טום וטלי".. תום וטלי, בעולם נורמלי לא רואים ת´אור בקצה המנהרה טוב ורע לי, תום כתב לטלי אין שלום רע ואין מלחמה טובה טובהההה..

טום וטלי... ../images/Emo65.gif

שיר יפייפה !! מקסים... טוב אני משוחד, בהתחשב בעובדה שאני מכיר טום וטלי באמת...
אמממ... לבחורה ששרה קוראים יולי (רק יולי, אין לה שם משפחה...), והסינגל הזה רץ בכל התחנות (פעם יותר היום פחות...
). יש לי את השיר אם את/ה רוצה,
(אפשר לפנות באיי סי, מהכרטיס האישי).

למעלה