עזרה

שרונה320

New member
עזרה

שלום לך. אני סובלת כבר למעלה מ-3 שבועות מכאבי ראש (בעיקר מעל העיניים) וסחרחורות (הרגשה של אי יציבות, בעיקר בהזזת הראש), ובחילות כנראה בעקבות זה. פניתי לשלל רופאים, כגון: א.א.ג, רופאי משפחה, נוירולוג, עיניים, קרדיולוג ואורטופד. בדיקות דם תקינות, בדיקת מאמץ תקינה, לחץ דם, ושיווי משקל תקין. אני נורא מיואשת ואין לי למי לפנות, רק לשבת ולחכות שזה יעבור מעצמו, אני ממש סובלת וקשה לי לחזור לשיגרה כך. רופאים אומרים שאולי זה איזה וירוס וזה יכול לקחת זמן. איך אני יכול להסתמך על "אולי"? יש איזה בדיקה מסויימת שכדאי לי לעשות? אפשר למצוא איזה וירוס בבידקת דם מסויימת? אני חייבת עזרה. תודה.

שרונה320

New member
עוד שאלה

יש אפשרות לקחת אנטיביוטיקה (רפאפן מגה נגיד) שמחסלת המון חיידקים בגוף על כל מקרה, כי לא הכל רואים בבדיקות, ולראות אם יש שינוי אחרי יומיים? לא יודעת מה לעשות.

כאבי ראש

נתחיל מהשאלה הנוספת. בשום אופן לא לקחת אנטיביוטיקה. לגבי התסמינים, נכון שמבחינת מחלות זהומיות, יש וירוסים שעושים תופעות כאלו ולהגיד לך את האמת, זה לא שכיח שמצליחים לעלות עליהם ורק הזמן עושה את שלו. אבל צריך לדעת שעוד הרבה דברים יכולים להיות אחראים לתסמינים כאלו. ההמלצה שלי היא להיות במעקב של נוירולוג טוב ולשמוע מה הוא אומר. לפעמים הפתרון הוא המתנה.

למעלה