עזרה

ערסlight

New member
עזרה

אז ככה, איש יקר ביקש ממני לחפש עבורו את המידע הבא: מה אומרת ההלכה המוסלמית בנושא החזיר? ויותר ספציפית, היה בזמנו סיפור על קבורת שהידים בעור חזיר [שלא יעלו לגן עדן]. מי עשה? מי הציע? וכמה שיותר פרטים. אשמח לכל מידע או קישור.

קטי30

New member
../images/Emo12.gif

ערסי
אללה הוא אכבּר אבל באמת שאין לי שמץ שאל בפורום ערבים
אולי שם יהיה מזור לשאלה. יום נפלא
מקפיצה

ערסי

נתקלתי בזה, בעקבות מאסת הפיגועים שהיו וניסיונות לפתור את הבעיה של המתאבדים בשם הדת.אכן הועלה רעיון לקבור את המתאבדים עטופים בעור חזיר כדי שיטומהו. כנס לקישורים כאן,עד כמה שזכור לי שם העלו את זה(מזמן)

ב ה י ר

New member
באיסלם

החזיר אסור לא רק באכילה אלא גם בהנאה. אסור לעשות שימוש בעור חזיר אסור להם להשתמש בחזיר לניסויים ביהדות החזיר אסור רק באכילה.

ב ו ע ו ת

New member
הידעת?

איסור החזיר באיסלם מקורו ביהדות. איסור אכילת חזיר היה אחד מהחוקים הראשונים שביטלו הנוצרים יחד עם העברת יום המנוחה ליום ראשון ואי חובת המילה, וכך הפכה הנצרות לנוחה יותר "לבליעה". נעמה

זה מתאים למה שאני יודע ../images/Emo141.gif

בהבדל קטן, שאני מכיר סיפור על הבריטים שעשו את זה במאלזיה, בשיתוף פעולה עם הממסד המוסלמי המקומי, נגד סיעה איסלמית קיצונית שם. זה היה חלק מתהליך פינוי המושבה שלהם שם וההעברה המסודרת של השלטון לממסד המוסלמי המקומי.

ayb1

Well-known member
בבסיסו הסיפור שלך נכון רק שזה היה

בסודן בזמן המרד הגדול ולא ממש הצליח.

ayb1

Well-known member
המרד הגדול נגד הגנרל גורדון המושל

מטעם הבריטים בסודן. היה סרט הולוידי על המרד הזה . סופו של עינן למרות המרד ניכשל אבל הגנראל גורדון שהפסיד באחד הקרבות(האחרון שלו כמובן) ושילם בחיו יורשו דיכא את המרד סופית. יתכן וענין הקבורה בעור חזיר נוסה גם במאלזיה כמו שאתה מכיר אבל לראשונה הוא נוסה בסודן

G a v ® i e L

New member
אישית מעדיף את...

"מרד התרנגולים", אחלה סרט הוליוודי, אחלה מרד.

"מרד התרנגולים" ../images/Emo141.gif

לא בדיוק מה שהייתי קורא סרט הוליוודי. זה סרט מרגש ומצחיק לאללה, עם מסרים מאד חיוביים על חברות וחופש.

ozzz64

New member
ממה שזכור לי

האנגלים עשו את זה נגד מוסלמים בהודו וזה עזר . בקשר להלכה המולסמית . יצא פסק הלכה בלבנון שאסור לקיים יחסי מין עם בעלי חיים מסוג זכר , אבל מותר לגבר לקיים יחסי מין עם אתון או עם כבשה . מעניין אם זה שפסק את ההלכה מרשה גם לנשים בלבנון לנסות חמור ?...

רות 2

New member
הנשים שם מאוד חכמות...

הן יודעות בדיוק מי שם החמור ...ואין לו 4 רגליים ..רק 2

למעלה