עזרה

da1boy

New member
מי אלה הטרופרז?

|יש לכם עסק עם מישהו שממש לא מתמצא בהיפ הופ ישראלי| זאת להקה של 10 ראפרים?

Funky Giraffe

New member
זה כמו הפרברים רפיוג'יז אבל לא

אני אדבר איתך במונחים של פורום מוסיקה שחורה dweck2k Elparvar extra g אז 3 אלה משתתפים בשיר הזה. סתם לא, זה הרכב הבת של "הפרברים רפיוג'יז" שהוקם משמועות ופורומים ברשת (מוסיקה שחורה תפוז אהמ) שכל חבריו (חוזה, מקדדי ג'י, דוויק, אלפרבר, נועה פארן, לוקץ', אקסטרה ג'י, פלד, אורטגה וזהו נראה לי) נפגשו להרכב המלא רק בחזרה הגנרלית למופע הבכורה/השקה של 'מתוך הזוהמה' האוסף שלהם...

da1boy

New member
קודם כל אני לא מושג מי אלו הם

הפרברים רפיוג'יז, שנית, אז מה שאתה אומר זה שם של אוסף??? זה כמו שאני יגיד שהרכב בשם NOW 21 בא להתארח בדיסק...

Funky Giraffe

New member
דיביל! אני כן מושג מי אלו הם

הפי.אר טרופרז זה קולקטיב/גאנג של ראפרים שעשה אוסף שירים של חברי ההרכב, כל פעם עם משתתפים אחרים בשירים אחרים (יש ג'אמים של כמה אמסיז מתוכם, יש שירי סולו וכו') שנקרא 'מתוך הזוהמה' אבל הם בסך הכל הרכב אחד גדול שנקרא הפי.אר טרופרז כמו שבכלא 6 יש שירי סולו של כל אחד ואחד מהם, סתם לדוגמה מופרעת

da1boy

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

הרגתי את עצמי!!!!!!!!! : קודם כל אני לא מושג מי אלו הם אני עכשיו נקרע מצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה