עזרה!!

y a r d e n 8

New member
עזרה!!

אני יוצאת למיונים של המשבים וצריך לעשות הדרכה=[[[ ואין לי על מה.. למישהו יש רעיונות..? :'(

הוממממ...

אין לי רעיונות בשבילך מאחר ואני בעצמי צריכה רעיונות אבל היי!
אחקאחק... את כבר תביני על מה אני מדברת

אז ככה...

קודם כל חשוב שתדעי שאת המש"בים בוחרים לפי העשיה לאורך כל השנה והמיונים קובעים רק ב30% פחות או יותר. בקשר לפעילות עצמה... מה שמחפשים במש"בים זה מקוריות חוסר לחץ בטחון עצמי ולכן חשוב מאוד שלא תתקבעי על פעולה אחת אלא תהיי חופשיה לזרום, ובכל זאת עלייך להכין פעולה, לדעתי יש לך חופש לבחור את הנושא אז תבחרי משהו שאת מזדהה איתו ומכירה ואז תרגישי הרבה יותר בטוחה וההצלחה תבוא לבד. ולידעתך בכל שנה יש כמה שלא מספיקים להכין פעולה אז מעבירים מעיין שכבה שזה הכי פשוט אבל גם בזה אפשר להוכיח מקוריות.

מנו אני ממש לא מסכימה

איתך. אפשר להתקבל גם אם לא נמצאים בפעילות רצופה. מה שכן עדיף להיות משצ מורעל כי המשב צריך להעביר תרעל לחניכים ומי שלא עושה את זה אוטומתית נאבדו לנו 25 חניכים תפקיד המשב הוא שיא החשוב

כל כך רציתי

לצאת כמש"ב, אבל אני לא יכול, יש לי 2 בגרויות על הקורס (אחת עוד הולכים ,2 כבר אי אפשר)... ואני די בטוח שהיה מגיע לי (ריכזתי במשך השנה את תכנית פרחי המשצים, ושנה שעברה בניתי את התכנית מ0), אבל במקום אחת המדריכות שלי יוצאת כמשבית, אז זה די טוב... זה ממש משמח (שנה שעברה היא היתה חניכה שלי והשנה היא המדריכה המובילה של הפרחים)

איזה כבוד

3 חניכות של מדריכות ו3 בנות שהעברתי במיונים מדריכות אני השנה בתפקיד משב מנהלת עשיתי הכל חוץ מזה חחח ובעלי מושיקו השנה מנהלן אני מקוה פשוש שאתה כבר לא כועס עלי...

איזה כבוד

3 חניכות של מדריכות ו3 בנות שהעברתי במיונים מדריכות אני השנה בתפקיד משב מנהלת עשיתי הכל חוץ מזה חחח ובעלי מושיקו השנה מנהלן אני מקוה פשוש שאתה כבר לא כועס עלי...

אני גם צריכה לעבור מיונים

ורק היום הודיעו לי על ההדרכה אין לי שום שמץ של רעיון בבקשה תעזרו לי.. איך הם בכלל בוחרים???

הגבר האידיאלי

את עושה לוח ורושמת הגבר האידיאלי מדביקה לבבות וכל מיני דברים בסיגנון ואז שואלת בנות מה היתן רוצות שיהיה בגבר שלכן כל אחת תגיד דברים ורק התכונות המתאימות תדביקי ליד הגבר האידיאלי שתסיימי עם התכונות תגידי להן בנות הינה הגבר האידיאלי תהפכי תדף ושתיהיה שם תמונה של חזיר בר ואז תסבירי בלעבלע על החזיר תחפשי באנטרנט סיכוים ומתוכם תוציאי את התכונהת בהצלחה

עשיתי את זה עוד כחניך בקורס

יש גם גרסא אחרת שהאישה הכי יפה היא גמל (בלונדינית, עיניים חומות, שפתיים עבות, גבוהה, רגליים ארוכות וכו')

בעע איך שכחתי!

אני בקורס משצים שלי עשיתי משחק הכרות שאני חברתי. לוקחים בקבוק מקשטים אותו ועושים חבילה של שאלות. הבקבוק מסתובב על מי שיוצא הראש לוקח כרטסיה ושם יהיו שאלות מגםיבות שאפעם לא שואלים אנשים כמו כמה זמן הכי הרבה שלא התקלחת כל מיני שאלות ובסוף מחלקים צופר שאלת שאלות מקנה ידע על אדם אם לא תשאלו לא תדעו ג€:)ג€ בהצלחה

למעלה