עזרה?!

sok777

New member
עזרה?!

בחודש-חודשיים האחרונים התחיל להגמר לי הסיפוק והריגוש שנותן המנג'ר. עד עכשיו זה מה שעשיתי כל יום, כל היום ועכשיו אחרי שהייתי עם מלא קבוצות כבר לא כיף לי. אני אוהב קבוצות שאפשר להצליח איתן באירופה ובליגה ולקחת אליפויות וכו' ובליגות הבכירות.. לקחתי כמעט כל קבוצה מהטובות בליגות הבכירות [וגם פחות טובות כמו ווסטהאם וכו'] ואין לי קבוצה שממש מעניין אותי לקחת [כמו בארסה, שלקחתי אותה לפחות מיליון פעם..] יש לכם עצה? משהו? אני רוצה שזה יחזור להיות כיף כמו פעם!

inko

New member
קח קבוצה קטנה

אבל ממש קטנה מליגה נמוכה ותביא אותה לאירופה שמוכרת לך טוב מקבוצות אחרות.

dikla222

New member
קח את אספניול או ויאריאל.

אספניול, ויאריאל, אולי גם רומא, אוססונה, סלטה ויגו, לה קורוניה, חטאפה, סרגאוסה, מאיורקה, קבוצה מהליגה האוסטרית, פורטו, ריאל סוסיאדד, בטיס, סנאטדר,לאציו. איזה קבוצה אתה רוצה? תחתית? טובה? שתוכל לקחת איתה את ליגת האלופות? פורסטמות, אלבאס. קח קבוצה מהליגה ספרדית, איטלקית, אנגלית, אוסטרית, פורטוגל תחתית אפילו אולי שרק עלתה ליגה ותנסה להפוך אותה לקבוצה מעולה. או שאתה רוצה לקחת קבוצה גדולה ככה שנתיים בסגנון צלסי, ברצלונה (אני לא מציע את ריאל מדריד כי אתה שונא אותם), ארסנל, מילאן, יובנטוס ותהפוך אותם בשנתיים לקבוצה הבלתי מעורערת בכל העולם אבל ממש בלתי מעורערת. זה יכול לקחת שנתיים, שלוש ואולי יותר ואח"כ קח קבוצה שמציעה לך תקציב טוב אם קבוצות בסגנון אינטר, לאציו, פורטו ועוד כל מיני ברמה הזאת ותנסה לעשות את הבלתי ייאומן, לנצח, לקחת מאלופת האירופה שעשית אותה... וקח יהיה לך אתגר כיפי מאוד שיקח קצת הרבה זמן, וממש הרגש של נצחון שהצלחת לגבור על הקבוצה הכי טובה בעולם שאתה בנית אותה. תאמין לי, שמע לי, יהיה לך כיף חבל על הזמן.

sok777

New member
אני רוצה קבוצה טובה

שאפשר לזכות תוך שנה-שנתיים באליפות וליגת האלופות. כלומר להגיע ל-4 הראשונות ולהגיע לפחות לשמינית-גמר ליגת האלופות בשנה הראשונה. קבוצה צנועה כמו ארסנל או בארסה, לא אחת שטחונה בכסף כמו ריאל או צ'לסי ועם שחקנים צנועים סטייל מארקז אינייסטה, פאברגס וכאלו.. אבל ארסנל ובארסה לקחתי הרבה. מי אחרת? [ולא בא לי להתחיל בישראל.. למרות שלקחתי פעם אליפות עם מכבי פ"ת והפכתי אותם בעונה הראשונה לאימפריה.. היה לי שחקנים ישראלים מעולים ובעונה השניה תקציב של 6 מיליון פאונד
]

פאההרקר

New member
הכי טוב בית"ר

התחלתי איתם עכשיו ... יש אתגר בליגה וגם באופ"א צריך להתקדם לאט לאט לא כיף אחרי חמש דקות לעשות טריפל... זה משעמם כשהייתי עם מנצ'סטר 4 שנים לא היה כבר כיף כי כבר נמאס לבוא כל שנה לגמר האלופות כשאתה יודע שאתה הולך לנצח. ובליגה לקחת אליפות מצ'לסי בפאר של מעל 15 נקודות. עכשיו אני בודק בבית"ר עם אני מאמן טוב באמת או שזה בגלל שלקחתי את מנצ'סטר.

dikla222

New member
הצעתי לך איך יהיה לך אתגר עם קבוצות

מעולות, והתכוונתי גם לקבוצה כמו יובנטוס, מילאן ועוד ברמה הזאת ודרך אגב אני התחלתי עם ריאל מדריד בfootball manager והם מתחילים עם תקציב של פחות ממיליון לבזבוז! והצעתי לך להפוך קבוצה למעולה ולהתחרות איתה לאחר כמה שנים בליגת האלופות (זה אתגר מהאתגרים.) מנצסטר יונייטד? ליברפול? ורדר ברמן? באירן לברקוזן? אבל מה שיחזיר לך את הכיף זה האתגר שאחרי שהפכת קבוצה ללוקחת את ליגת האלופות בצורה ממש בלתי מעורערת והקבוצה הכי טובה בעולם ללא ספק תעבור לקבוצה סטייל אינטר, ורדר ברמן, ליברפול, יונייטד ותנסה לקחת מהקבוצה שהתחלת איתה את המשחק..... זה יהיה ממש כיף סמוך עלי. זה גם יקח דיי הרבה זמן שלוש ארבע עונות. וגם אתה יכול לאחר מכן לעבור עוד קבוצות ועוד כל פעם לקבוצה פחות טובה וככה האתגר יהיה כל הזמן וגם כל הזמן האתגר ישתפר. רציתי שתתחיל עם צלסי או ריאל כדי שזה יקח פחות זמן להפוך אותה לקבוצה בלתי מעורערת והיא תיהיה יותר טובה מקבוצות אחרות...

פאההרקר

New member
מה האתגר בליגת האלופות?

לקחתי עם מנצ'סטר 4 גביעים רצוף וכבר נמאס לי לקחתי ישר מהעונה הראשונה לא לקח לי מאה שנה לזכות.... ועדיין לקחתי אליפויות בהליכה בליגה זה ממש לא רבע אתגר אפילו עכשיו אני ינסה להגיע עם ביתר נראה כמה זמן... לזה תקראי אתגר

למעלה