עזרה...

barsi1984

New member
לא ניראה לי שזה אפשרי

איזה משחק יש לך? הגירסה המשוכפלת או הרגילה? אני משחק עם הגירסה הרגילה שלא מצריכה את האנטיבלאקס ואחרי שהתקנתי את הפאצ' האחרון 6.0.3 הכנסתי לתיקיית המשחק את הקובץ fm.exe של הגירסה הקודמת 6.0.2 כי רק ככה יכולתי להיכנס למשחק הזה. יכול להיות בגלל זה יש באג...

פאההרקר

New member
גירסא מהאינטרנט של RELOADED

והתקנתי את ה-6.0.2 עליו חשבתי זה יתקן לי את הזבל התאילנדי הזה אבל זה לא עזר אתה יכול להסביר מזה אנטיבלאקס? אולי אני צריך את זה

barsi1984

New member
אנטיבלאקס

זו תוכנה שמבטלת את ההגנות של משחקים כדי למנוע צריבה לא חוקית והפצה. צריכה להיות מותקנת במחשב שלך דימון טולס (deamon tools) המעודכנת ביותר ודרך התוכנה הזאת אתה צריך להגדיר דיסק DVD וירטואלי ולשחק דרכו את המשחק. חפש ברשת את המשחק עם סיומת mdf ו-mds. יש פה מישהו שטוען שבגירסה הזאת של המשחק אין את הבעיה של הכסף התאילנדי. Anti-Blaxx_1.18 חפש את התוכנה ברשת.

פאההרקר

New member
צריך עזרה

1. התקנתי עשיתי ENGLISH... איך אני ממשיך? פשוט אני לא מכיר את זה... 2. צריך להפעיל את הדיימון באותו זמן? 3. אני משחק לא עם המשוכפל, עם השני, זה אמור לעשות בעיות?

פאההרקר

New member
אל תענה לא חשוב... אני מת עליך!!!!!

זה פאקינג עובד גבירותיי ורבותיי !!!!! תורידו בהמוניכם... הגיע הפתרון לכסף המסריח של התאינלדים העובדים זרים המסריחים האוכלים ב*** האלה !!! נ.ב. בארסי אמרתי לך כבר שאני מת עליך???

פאההרקר

New member
אוף זה חזר

ת'יכול להסביר לי שלב שלב איך להריץ את המשחק באנטיבלאק הזה? התקנתי.. הפעלתי.. עשיתי ENGLISH..... מה עכשיו?

barsi1984

New member
יש דרך אחרת!!

אחי מצאתי דרך אחרת להפעיל את המשחק!! על מנת לקצר במילים אני אצרף ךפה את מה שמצאתי ברשת... תהנה אחי.

barsi1984

New member
עוד דבר קטן

אתה יכול להשתמש בקובץ FM.exe בגירסה החדשה 6.0.3

למעלה