עזרה!!

nushkii

New member
עזרה!!

אנחנו נואשות!! אנחנו מחפשות זמן רב מדי את האקורדים של השיר אל הלילה זה דחוף!!! גם רעיון למציאת האקורדים יתקבל בברכה! תודה רבה לכם....

Pking

New member
כל כך הרבה שנים אז מה זה עוד יומיים

ז-א-פ-ה! סוף סוף! ותקשיבו, לאחר בירורים קצרים (
רינה) - קניתי ליודה + יעקוב מתנה ואני מתכוון להעביר להם אותה בהופעה!!
יודה בטח יחשוב שאני משוגע שאני מביא לו מתנה בלי שום סיבה לא?! חחחחחח.....
אבל בכל אופן, במהלך ארגון וקניית המתנה והברכה גיליתי דבר מוזר ויפה - אתם מכירים את המחזיק מפתחות הזה שנושא שם של בן אדם ומאחורה כתוב על איזה אישיות הוא בתנ"ך?! אז חיפשתי את השם יודה ומאחורה נכתב שהוא הבן הרביעי של יעקב! - מתאים...חחח.. בוקר טוב לכולם!

willo1

New member
חחחחחחחחח חזק

אבל תשמע בחור, אתה חייב להירגע. בסוף עוד ייצטרכו להזמין לך ניידת טיפול נמרץ להופעה

Pking

New member
חחח...../images/Emo6.gif

טוב...תתחשבי בי שירן, הופעה ראשונה שלי - לראות את יודה!!! ההתרגשות בשיאה! ומה לגבי המתנה שאני אביא לו זה..... יראה בעיניו נורמאלי או..

Pking

New member
ואני לא אתנגד לאיזו

ניידת נילוות, אני אנסה לסדר את זה

willo1

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif תהנה..../images/Emo13.gif

הממ אני חושבת שזה חמוד.. אין לי מושג איך הוא יגיב. אבל תנסה מה אכפת לך
יודה

קרן ב1

New member
אני חושבת שזה ממש מתוק יוני

המתנה, ז'תומרת... אולי הוא יהיה קצת נבוך אבל אל תדאג, תעשה מה שאתה מרגיש. ואל תקשיב לאף אחד שאומר לך להירגע!! תשב עם רינה ואיתי, יהיה שמח

קרן ב1

New member
סליחההההההההה

מה פתאום עז. קבל תיקון יוני - אתה תשב עם רינה וליז ואיתי, ויהיה ממש ממש ממש שמח.

Pking

New member
חחחח...תודות על התמיכה../images/Emo9.gif

קרן (+ליז) תודה על ההזמנה, אני באמת ימאמין שהולך צלהיות שם שמח חבל"ז! וקרן....מז"א לשבת? עומדים לא? ברחבה ליד יודה!!

רינה ד

New member
יפה שאירגנתם סדר ישיבה אני צריכה

מקום לידי לאורח שבא איתי ואל תשכחו לשמור מקום גם לאירה ומי עוד בא???

רינה ד

New member
נראה לי שאפשר יהיה לסגור את הזאפה

ביום חמישי לחברי הפורום ולחבריהם... ולייייייזזזזז..... באתי לסמס אלייך בהמשך לשיחתנו אתמול - יודה עדיין לא מודע שהוא הולך לשיר את רומיאו בהופעה אבל אל דאגה את תישמעי את רומיאו (מקסימום בדיסק בדרך חזרה הביתה)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חסר לךךךךךךךךך שהוא לא שר את רומיאו רינה זה היומולדת שלי ואם הוא לא ישיר שם אז אנייייייי מתאבדתת חחחחח

illani

New member
../images/Emo8.gif

אחרי שהזמנתי היום כרטיס - אז אפשר לסגור. אני גם מגיעה ביום חמישי. איזה כיףףףףף

Pking

New member
אני לא בטוח שהכל שם כיסאות

לישיבה...נראה לי שיש רחבה ליד הבמה שעומדים שמה....אני חושב.. תסתכלו בתמונה הזאת ככה,זה נראה לא?!

זה לא משנה לנו

בכל מקרה לא יושבים בהופעה של פוליקר חוץ מההופעה בבית לסין ששם השומר כבר החליט לריב עם קרן ורינה חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה