עזרה

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
עזרה

אני צריכה רעיונות לתוספת אבל לא תפוח אדמה כול ירק ברקולי תרד ירקות שורש דברים כאלה למי שיש תודה מראש

pirge

New member
ירקות בשלל גוונים (אנטיפסטי) בתנור

אנטיפסטיו pirge / מתכונים ו 10:18 | 09/07/05 אנטיפסטי עם מלח ג ס ושמן זיתו pirge / מתכונים ו 14:35 | 28/06/05 13:51 | 12/04/05 אנטיפסטיו pirge ו בטטות חתוכות פלחים לאורך קוביות חציל בצל סגול פלפלים צבעוניים חתוכים גדול פטריות שמפיניון שלמות גדולות קישואים ל-4 מקלות עבות פרחי כרובית\ברוקולי מקלות גזר\דלעת\שורשים 20 שיני שום בין הירקות לשמן היטב תבנית גדולה. לסדר בשכבה אחת את הירקות. לצקת שמן זית בכמות נ ד י ב ה. להבריש או למרוח עם היד את הירקות. לפזר מלח ג ס. לפזר מעט טימין טרי או יבש לאפות בחום 175. כ-50 דקות כדאי פעם אחת אחרי כ-25דקות.... להפוך בזהירות. להגיש עם נענע טריה ומיץ לימון.

pirge

New member
ירקות ב"קוקי"

את יכולה לשים ב"קוקי" שלל ירקות חתוכים. (לא קטן) לתבל בסילאן, שמן זית,פפריקה אדומה,מלח גס ופלפל שחור,מעט טימין. לערבב בשקית. לחורר את השקית. להניח על ניר אפיה. לאפות כשעה. להפוך פעם אחת - את השקית אחרי כ-30 דקות. לפני ההגשה, מוציאים מ"הקוקי" ואופים שוב. תוך כדי החימום הסופי,הירקות "תופסים" שיזוף מחמיא נוסף. בבקשה.
הסילאן? לא חובה.

מומלץ מאוד האנטיפסטי של CLCL

גם אני הכנתי אותו קודם בתבנית פסים (כל ירק בנפרד) ואחר"כ העברתי לתבנית זכוכית "ינה גלאס" לאפיה (מאוד נוח ויפה להגשה) כמו בתמונה

ady18

Well-known member
תודה רבה לכם:)

עוד לא החלטתי אבל נמאס מבטטות ותפוח אדמה... אז נראה הייתי מעדיפה רעיונות תרד ברוקלי ושעועית ופטריות

למעלה