עזרה

עזרה

האם שיר הפתיחה של הסדרה קיים במציאות בגרסא מלאה? ואם כן אפשר בבקשה פרטים עליו? תודה

limors2

Well-known member
הוא קיים...קוראים לו../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

"superman" אבל אני לא זוכרת מי מבצע אותו

Aviad1987

New member
ואם כבר אנחנו בקטע של זיהוי שירים

מישהו יודע איך קוראים לשיר שנוגן בסוף הפרק של אתמול ביס? (403). יש לי הרגשה שהתשובה ברורה מאליה ואני אתפדח

MooTzk

New member
אתר מצוין בשביל זה

http://scrubs.mopnt.com/music/ - כמעט כל השירים שהופיעו בסדרה. מצוין.

Angelus

New member
הדגש על הכמעט!../images/Emo7.gif

דווקא את השיר שחיפשתי כבר כמה חודשים אין שם. אביעד שיחק אותה.
ממליץ לכולם: Petra Haden - Yellow. זה משהו.

Tinty

New member
Lost Cause של Beck.

שיר מעולה (עשה לי את הפרק!), שגרם לי לשמוע עוד כמה פעמים את האלבום המעולה שממנו הוא לקוח (Sea Change. זה אלבום כל כך שונה מאלבום ממוצע של בק, אבל זה לא מונע ממנו להיות מפתיע וסוחף. אל תצפו לבק האנסן של "Loser", Devil's Haircut, "Beercan" ו"Where It's At". לא תקבלו אותו פה). אגב, אני כבר לא שומע את הדיסק עכשיו (אולי זה בגלל שבדיוק חזרתי מהבצפר, ואני פעיל מכדי לשמוע סאונד שקט ומלנכולי) - בינתיים חזרתי לטחון את הסטרוקס.

Aviad1987

New member
תודה

אני לא מעריץ גדול של בק אבל קיבלתי המלצות מקיר לקיר על כל האלבומים שלו. אני אקשיב בהזדמנות

Angelus

New member
אז גם לי יש שאלה.../images/Emo3.gif

אני כבר חושב שאני הוזה, אבל באחד הפרקים בעונה ה-4 היה השיר של Coldplay - Yellow (במחשבה שניה, אני לא בטוח שזה היה השיר. אבל שיר כלשהו מפורסם של הלהקה הזאת. אני כמעט בטוח
) אבל הוא בוצע ע"י בחורה. למישהו יש מושג על מה אני מדבר? לא הצלחתי למצוא את השיר בשום מקום.

pake

New member
אני חושב שזה היה

Everything Not Lost,אבל לא זכור לי שזה בוצע ע''י בחורה, לכריס מרטין יש קול די גבוה, יכול ליהיות שהתבלבלת
Blue Eyes שמים אותו גם בגארדן סטייט

steelwater

New member
חחחח!

לכריס יש קול בחורה, גדול! אני אוהבת המון את Coldplay!!!|

Aviad1987

New member
../images/Emo31.gif

גם אני חשבתי ככה בהתחלה, כשהאלבום יצא. אבל ברגע שההתלהבות ירדה מצאתי את עצמי עם אלבום בינוני ומטה עם רק 2 שירים שמצליחים להתעלות על הרמה המחרידה של האלבום ועוד אסופה של שירים בינונים ומטה (בעיקר 'ומטה').

למעלה