רגעעעעעע הנה החתול עם האגו טריפ
ז זק המקורית New member 20/3/06 #25 טוב אין ברירה בנות חייבת להודות אחרי שליהי גילתה את הסוד כן זה למה לא כואב לנו לי לחתולים לכלב וכמו שאתן רואות זה משפיע גם על ליהי
טוב אין ברירה בנות חייבת להודות אחרי שליהי גילתה את הסוד כן זה למה לא כואב לנו לי לחתולים לכלב וכמו שאתן רואות זה משפיע גם על ליהי
ל ליהיS New member 20/3/06 #30 וזה החתול של זקי שרואה מה שליהי כותבת עליו ומלכלכת את שם המשפוחה-התנפל באומץ על ה"עכבר" שלי
ז זק המקורית New member 20/3/06 #37 זה חייבת לציין החתול הסומר הוא קיבל בשורה.......ליהי החליטה לאמץ אותו בעקבות הפחד שלה מחתולון עכברוני שלי....
זה חייבת לציין החתול הסומר הוא קיבל בשורה.......ליהי החליטה לאמץ אותו בעקבות הפחד שלה מחתולון עכברוני שלי....
ז זק המקורית New member 20/3/06 #35 וזאת מיצי היא אחרי המלטה היתה חייבת אוכל ומאחר שליהי נעלמה לאחר שהיא ראתה את חתולון עכברון מיצי החליטה להביא את העכבר הנוסף של ליהי לגורים שלה
וזאת מיצי היא אחרי המלטה היתה חייבת אוכל ומאחר שליהי נעלמה לאחר שהיא ראתה את חתולון עכברון מיצי החליטה להביא את העכבר הנוסף של ליהי לגורים שלה
ז זק המקורית New member 20/3/06 #34 וזה העכבר לא עכבר למעשה הוא חתול שהבין שהוא חייב להישאר בבית כשליהי באה לעשות לו בביסיטר.....אז הוא החליט להתחזות לעכבר כי הוא יודע מהסיפורים שליהי מפחדת מעכברים התאמץ מאוד.....
וזה העכבר לא עכבר למעשה הוא חתול שהבין שהוא חייב להישאר בבית כשליהי באה לעשות לו בביסיטר.....אז הוא החליט להתחזות לעכבר כי הוא יודע מהסיפורים שליהי מפחדת מעכברים התאמץ מאוד.....
ל ליהיS New member 20/3/06 #38 ../images/Emo46.gifסליחה אני לא מפחדת מעכברים זקקקקקיייי?????? שוב לקחת את הכדור הכחול במקום הוורוד???? אני מפחדת מחלוקים ירוקים!!!!!!
../images/Emo46.gifסליחה אני לא מפחדת מעכברים זקקקקקיייי?????? שוב לקחת את הכדור הכחול במקום הוורוד???? אני מפחדת מחלוקים ירוקים!!!!!!
ז זק המקורית New member 20/3/06 #33 טוב להגנת החתולים שלי חייבת לומר החתול לא עבר התעלולות פשוט סיפרתי לו על ליהי .....