עזרה

עזרה

יש לי אוסף די גדול של קומיקסים... .אספתי אותם לפני כמה שניםבשביל הכיף. היה לי מנוי מחו,ל על סופרמן בין השנים 1995 ל 1997 יש לי עוד כמה באטמנים פלשים גרין לנטרנים דסטרוק דאמאג´ סופרבוי סטיל ושאר חבר´ס. בסופרמנים יש לי חוברות עבות, כמו ספר, שאוגדות בתוכן את כל החוברות שיצאו על המוות של סופרמן, ההלוייה והחזרה שלו. יש לי חוברת של סופרמן עם החליפה והכוחות החדשים, עטיפה שזוהרת בחושך. את סופרמן 100 המוות של קלארק קנט עם עטיפה מיוחדת. כמו כן באטמן- עם המוות של הרובין השני. האוסף הזה שווה משהו בכלל? (יש לי גם לובו 0 לובו 1 ועוד כמה לובואים, סופרמן בZERO HOUR עוד חוברת עבה כזו של פניק אין דה סקייז....טוב בקיצור יש לי כל מיני כאלה...)

green lantern

New member
יש לך קונה לגרין לנטרן ופלאש

תבוא לבת ים ביום שבת (המחסן הפתוח של עולם הקומיקס).... GREEN LANTERN
יא סאלם

מי אמר שאני מוכר...?

יש לזה ערך רגשי זה אוסף די גדול. רק אתמול קראתי את הLOBO´S שיש לי ואת הגיליון חתונה של סופרמן החננה ולואיס הפמיניסטית. היה מגניב. אני מת לחזור לזה...

מי אמר שאני מוכר...?

יש לזה ערך רגשי זה אוסף די גדול. רק אתמול קראתי את הLOBO´S שיש לי ואת הגיליון חתונה של סופרמן החננה ולואיס הפמיניסטית. היה מגניב. אני מת לחזור לזה...

בכל מקרה

אני לא יודע רם תרצה אותם גם ככה. יש לי את גרין לנטרן החדש עם דונה מהטיטנס, ועוד איזה שתי חוברות, את האל ג´ורדן יש לי כשבאה לבקר אותו איזו חייזרית הבלה עם אזניים מצחיקות. אני יודע שפעם הם היו ביחד... וכמובן את האל ג´ורדן נגד מונגול אחרי שהרסו את קוסט סיטי. פלש יש לי נגד מונגול ויש לי את פלש 100 ואת פלש נגד רייזר. יש לי גם את אימפולס מספר 1

NuckBunnies

New member
לפי מה שאתה אומר

אז כן, זה שווה. בתנאי שהאיכות של החוברת טובה (לא מקופלת, בלי דפים קרועים וכו´). באתר הזה אפשר לבדוק את השווי של החוברת: www.wizardworld.com יש שני בארים בראש האתר - באחד בוחרים את הקטגוריה של קומיקס, בשני מכניסים את השם המלא של הקומיקס, כולל מספר (לדוגמא: Ultimate Spiderman #1). NuckBunnies

למעלה