עזרה.. אולי יש פה מישהי שיודעת אם יש בטבעון מגמת מחול?! תודה למי שתעזור..
ר ריקוד זה החיים New member 11/3/06 #1 עזרה.. אולי יש פה מישהי שיודעת אם יש בטבעון מגמת מחול?! תודה למי שתעזור..
S Shira lightyears New member 11/3/06 #2 יש את "חוגים" בחיפה... זה מרחק סביר אם את רוצה להשקיע וזה חשוב לך. בית ספר על רמה והפקות מדהימות
S shira2222 New member 12/3/06 #3 כן יש מחול במתנס בטבעון או לפחות היה תבררי.. זה אמור להיות ברמה גבוהה
ר ריקוד זה החיים New member 12/3/06 #5 תודה.. אבל אני מחפשת מגמה כי אני כבר שנה שנייה במגמת מחול ומגיל שלוש אני רוקדת ואני עוזבת את אילת ואמרו לי שיש בטבעון מגמה טובה על רמה וגם בית ספר למחול טוב.. אז אם את יודעת על משהו אז תגידי לי ותודה..=]
תודה.. אבל אני מחפשת מגמה כי אני כבר שנה שנייה במגמת מחול ומגיל שלוש אני רוקדת ואני עוזבת את אילת ואמרו לי שיש בטבעון מגמה טובה על רמה וגם בית ספר למחול טוב.. אז אם את יודעת על משהו אז תגידי לי ותודה..=]
L Lady Wood New member 12/3/06 #6 בקשר לטבעון..שאלה.. יש שם גם קלאסי למתחילים? אני יוכל להתקבל לשם גם אם אין לי רקע בקלאסי ואני רוצה להתחיל ללמוד?
בקשר לטבעון..שאלה.. יש שם גם קלאסי למתחילים? אני יוכל להתקבל לשם גם אם אין לי רקע בקלאסי ואני רוצה להתחיל ללמוד?
Y yagn New member 14/3/06 #7 כן מאה אחוזזזז יש משהו בטבעון אני מכירה את המורה רק שאני לא יודעת בדיוק מה זה מורה על רמההה שהקימה את זה... חוצמזה יש גם את תלמה ילין לא?
כן מאה אחוזזזז יש משהו בטבעון אני מכירה את המורה רק שאני לא יודעת בדיוק מה זה מורה על רמההה שהקימה את זה... חוצמזה יש גם את תלמה ילין לא?