עזרה?.

אורי.14

New member
עזרה?.

הממ, מאז ומתמיד כשאני מצייר דמויות אנושיות (או קצת פחות) יש לי בעיה עם הגוף, (לא שהפרצופים יוצאים מצויין) אז בד"כ אני איכשהו מסתיר אותו עם איזה בגד רופף (כמו בציור המצורף) או לא כולל אותו בכלל.. אז השאלה שלי היא כזו- למישהו פה יש אתר טוב ללמידה על האנטומיה או משהו שיכול לעזור לי להתחיל? תודה רבה, אורי.

בוא נצפצף לSC בביפר

תמיד יש לו עצות נהדרות כשזה קשור בטכניקות.... בזזזזז בזזזזז בינתיים - עד שהוא יבוא אני חושבת שיהיה נכון לעשות סקיצות בעיפרון, במחברת נפרדת, פשוט לצייר ולצייר, סקיצות מהירות, לא מדויקות של כל מיני אנשים ודמויות כדי שהעין תקלוט את הפרופורציות והיד תתאמן, לאט לאט תראה שיש שיפור. אפרת

SC

New member
אוי.......יש לי שיחה ?

טוב אז ככה, ראיתי כבר די בהתחלה את ההודעה שלך וישבתי כאן וחיפשתי לך אתרים בנושא באינטרנט ולמען האמת יש אבל לא משהו בכלל.....אבל אם תרצה משהו טוב גש מיד לחנות ספרים ורכוש ספר אנטומיה של גוף האדם. אל תחשוב שתוך חודש תבוא אליי ותגיד לי.....איזה יופי אני מצייר כעת....לא ולא בשום אופן לא. אתה תצטרך לסבול הרבה, לצייר הרבה ולהתאמן עד שתדע את גוף האדם במלואו, כל עצם ועצם. צייר אותן, צייר שלדים, צייר גולגולות, צייר כפות ידיים, רגליים, המון המון המון. יש חוקים יש טריקים מסויימים, יש לדעת לרשום ולדעת למדוד ולדעת לשים צבע בהיר מול כהה וחם מול קר וכו´..... תתחיל ברישום גוף האדם ולאט לאט תתקדם. בינתיים אני פה ! עצה קטנה נוספת, ספר אנטומיה טוב, יקר מאוד. אבל ישנן חוברות דקות מלבניות גדולות בחנויות לחומרי ציור שיש שם משהו בעניין, חלש אומנם אבל יש. בהצלחה !

למעלה