עזרה!!

k l i p s o

New member
עזרה!!

אמא שלי מצא צב יבשה שהתעללו בו וזרקו אותו מקומה שלישית(השכנים הבני זונות בבנין ממולנו) והיא הביאה אותו הביתה אתמול. הבעיה היא שיש לו סקד בשריוןאבל הוא הולך בסדר והוא גם לא אוכל... מה אני יכולה לעשות בשביל לעזור לו?

OREAL1111

New member
הדרך..

הטובה ביותר זה פשוט לשחרר את הצב במקום טיבעי שקרוב לביתך ולתת לטבע לעשות את שלו,החזקת זוחלים ארץ ישראלים היא לא חוקית! ואני מעריך שבלי וטרינר או בעל מיקצוע אחר אין לך יותר מידי מה לעשות.. אתה יכול ליפנות לרשות הטבע והגנים ולהודיע להם שמצאת צב יבשה מצוי..

בספארי ברמת גן פועל בית חולים

לחיות בר. אני מאמין שהם יטפלו שם בצב. את הטלפון של בית החולים הוטרינרי לא מצאתי אבל הנה מספרי הטלפון של המודיעין של הספארי והם בטח יוכלו לקשר אותך לבית החולים 6313531 - 03 / 6312181 - 03. בכל מקרה אני חושב שכדאי להעביר את הצב אליהם לטיפול ולא לשחרר אותו. נשמח לשמוע עידכונים לגבי הצב.

מי שזרק צב מחלון קומה שלישית....

מגיע לו שיזרקו את אימו לנגד עיניו ,אתה יכול למסור לו שאמרתי את זה . סליחה , פשוט לא יכולתי להתאפק .

k l i p s o

New member
גם אני חושבת ככה...

אין כל כך מה לעשות ככה רוב הערבים ביפו מתנהגים לבעלי חיים..

דיברתי אתמול עם יגאל הורביץ

הוטרינר של הספארי ושל בית החולים לחיות בר. הוא אמר שאת מוזמנת להתקשר אליהם למרפאה של הגן (מספר שלוחה נמצא באתר של הספארי) ולהעביר להם את הצב. הוא טיפל במספר צבים ששיריונם נסדק. אני אשמח לשמוע מה שלום הצב.

למעלה