עזרה....

gadi119

New member
עזרה....

היה לי היום טסט כל הטסט עצמו היה סבבה אבל היתה לי בעיה בחניה חניתי בהתחלה לא טוב ואז התחלתי להלחץ וניסיתי לתקן הרגל רעדה לי על הקלאץ ברמה מטורפת (זה לא קרה לי עוד אף פעם גם לא בטסטים הקודמים ולא הצלחתי לתקן במשך המון זמן בסוף הוא אמר לי שהוא נותן לי עוד פעם לתקן והצלחתי בערך אבל חוצמזה בתיקונים הייתה לי בעיה שבטעות הכנסתי לאחורי במקום לראשון והוא העיר על זה איזה משהו אבל מצד שני הוא גם אמר שהוא מבין שאני לחוץ וכל זה הטסטר עצמו נחשב לקשוח מה דעתכם???

רן88

New member
יש מצב לא רע לעבור

כל עוד לא סיכנת אף אחד ודאגת להסתכל הרבה במראות אז אמור להיות בסדר. אחרי הכל, כשהוא אמר לך שיש ניסיון אחרון אז כן הצלחת. מקווה שלא אתבדה, בהצלחה.

100vardit

New member
לדעתי-על לחץ מכשילים.

אני מקווה בשבילך שעברת. אבל תוריד קצת ציפיות.בהצלחה!!! מחזיקה לך אצבעות..

MrJacKasS

New member
תראי

לפי איך שאני רואה את זה, חניה זה לא שיקול להעברה או לכישלון זה לא חלק עיקרי בנהיגה, ואין כאן דבר המסכן את התנועה, חוץ מנסיעה לאחור שנחשבת למסוכנת לכן, כל עוד הסתכלת הרבה במראות ולאחור לראות שאת לא מפריעה לתנועה או שאין ילד קטן מאחור שאת יכולה לדרוס, ולבסוף מספיק שהחניה תצא סבירה (40 ס"מ מהמדרכה מקסימום), אני לא חושב שיש בעיה להעביר אותך . בטסט שלי בחניה פעם ראשונה נתקעתי במדרכה, אחרי זה ניסיתי לתקן ושוב עליתי על המדרכה ורק בפעם השלישית הצלחתי להמציא איזשהי חניה, ועברתי, כי הייתי זהיר.

100vardit

New member
אני התכוונתי ללחץ..

אם הטסטר קשוח,ועוד אמר לו שהוא לחוץ-יש מצב שהוא יכשל...טוב,נחכה ונשמע אם הוא עבר-אני מניחה שהוא יספר כאן..

האמת היא שלפי מה שהצגת אי אפשר

לקבוע חד משמעית... תראה אני בטסט שלי היתה לי חניה, ונכנסתי יותר מידי וביקשתי לתקן והוא אמר כן אז ניסיתי ולא הצלחתי, התחלתי להתבלבל שם אבל לא משהו רציני לא ראו עלי ולא הייתי לחוצה או משהו פשוט לא הצלחתי לעשות את התיקון. אז אמרתי לו "נוותר?" אז הוא אמר לי "אני במקומך לא הייתי יוצא" זתומרת לא מתחיל את החניה מחדש... אני יתן לך לעשות פה בהמשך שוב" אז אח"כ הוא נתן לי את אותה חניה בדיוק ונכנסתי יפה. והוא העביר אותי...אבל לא הוא היה בן אדם כ"כ טוב... אני מאמינה שיהיה בסדר תעדכן לגבי התוצאה!!! בהצלחה מחזיקה אצבעות !!!

למעלה